Kızlar merhaba ben üç ay önce doğum yaptım şimdi happy kidsdeyim ama orda hep sarılık postu gördüğüm için belki birilerine faydam olur diye yazmak istedim, benim bebeğime de doktor dördüncü günde hafif sarılık var dedi, üç gün sonra götürdüm doktor teste bile göndermedi elhamdülillah çok iyi şu an dedi. Ne yaptım hemen anlatıyorum. Öncelikle elektrikli bi sağım makinesi aldım onla günde en az 6 kere her emzirmeden sonra (gece dahil) sütümü sağdım, bir sonraki emzirmeden sonra kaşık biberonla o sağdığım sütü de verdim bebeğime,en fazla bir buçuk saat uyumasına müsaade ettim bir buçuk saat sonra ılık suyla ıslattığım pamukla yüzünü silerek vs uyandırdım emzirdim duydukça zaten kendiliğinden uyanacak sarılığı geçtiği için. İlk günler sütünüz büyük ihtimalle damla damla gelecek sırtınızı sıcak tutmanız göğüslere masaj yapmanız ve sıcak su torbası sütün inmesini hızlandırıyor, büyükler süt olur diye poğaça börek falan yedirecek size onları boşuna yemeyin sütün %80 i su, bol bol su için protein ağırlıklı beslenin kuru incir yiyin ve en önemlisi bol bol sağım yapın ki süt kanalları açılsın süt bezlerine de daha çok süt istiyoruz sinyali gitsin, inşallah birilerine faydası olur, Allah bütün bebişlere şifa versin 💓