Aylin509 Arelarven1 Buna ben elma aserdigimde yaptım biyerini kaşıma dediler ayak parmaklarına yakın biyeri kasidim. Bebeğimde eğer leke çıkarsa hepinize söyleyeceğim hanımlar 😁🤣
Aylin509 3cocukannesii ayyy bı açıklama yapılmadı henüz ama her cenaze evinden dönüşlerinde elimi yüzümü yikiyorlardi eve geçirmiyor karşı sokakta şişeyle el yüz mu yikanirmis ama sebebini söylemediler hiic
merakliblog HappyMom göbeğini açma bebek üşür, buz yeme bebek üşür😂 ikisini de yaptım pişman değilim.
Aysukuvan kubracyln katılıyorum yeni saçlarımı kestim herkesten bi ton eleştiri aldım ay çocuğun ömrünü kısalttın ay çocuk mahvoldu falan ne alaka ya sinir oldum
sheyda1991 Aysukuvan 👊🏼👊🏼👊🏼 Bu emojiyi gerçekte uygulamak isterdim onlara ya ne saçma salak şeyler çok pardon ama. Bir anneye söylenir mi bu? Vicdansızlık bence bunun adı. Bana birisi dese hayatımda barındıramam o kişiyi silerim o derece nefret ediyorum bu söylemden.
sheyda1991 Küçük çocuklar hamile olduğunu hissedermiş söylemesen de ve eğer karnındaki bebek kız ise bunu hisseden kız çocukları sana gıcık olurmuş, karnındaki erkekse de erkekler gıcık olurmuş. Bebişin cinsiyeti çocukların gıcık olmasına kaldı yani 😅
sheyda1991 Melikeakarsu ya şu rafa uzanma olayına amma takmışlar 😅 elalemin ecnebi avratları instagramda amuda kalkıyor hamile haliyle, bizim millete kalsa yataktan çıkmayacak 😅 riskli gebelikleri men ediyorum tabi bu söylemimden
Melikeakarsu sheyda1991 Ayenn ya instagramda tiktokta görüyoruz kadın ip atlıyor karni burnunda dans ediyorlar her şeyi yapıyorlar bizim Millet ye iç otur diyor 😏
sheyda1991 minnosanneyim benim kedim var valla yavrum gibi pamuklara sarıyorum öpmeden koklamadan sarılmadan yatamıyorum. Bol bol da bakıyorum. En fazla kıllı olur hurafe tutarsa 😂 zaten şeftalide yedim bol bol ilk aylarda oohh ben maymun doğuracağım sanırım. Ama benim maymunum kime ne amaaaan yemişim hurafelerini saçmalık ötesi şeyler 👊🏼👊🏼😅
sheyda1991 Tövbe ya birisi de bir gün arkadaşım gebeyken demişti ki ilişkiye girme bebeğe denk gelir 😂 herhalde onun beynine denk gelmiş ki bu akılla yaşıyor 😅
Dermin Yasemin00 sanırım 7 aylık bebeğin ciğerleri olmuyor 8 aya girince oluşmaya başlıyormuş o yuzden tam oluşma sırasında doğunca tehlikeliymiş ama 7 aylıkta olmadığı için küveste gelişiyormuş