Aysencim Doktor dün baya azarladı 🥺🥺 yüksek kilo ile hamile kalmıştım ilk cocuğumda 37 kilo aldım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gldn065807 Aysencim azarlama gibi bir durum olamaz ama uyarabilir senin iyiliğin için 21 haftam doluyo 500 grm almısim bünyeye görede değişen bisey tabiki
Sude-96 Aysencim İlk üç ay kilo almamamız lazım doktorunuz azarlar şekilde söylediyse doğru değil ama uyarabilirler benim doktorum 23. haftaya kadar hiç kilo istemiyorum demişti
Ruv123- İlk altı aya kadar yedi kilo verdim altıncı aydan sonra şiştim 😂verdiğim yedi kiloyu önce aldım hamile kaldığım kiloma döndüm şuan 37 .haftadayım tam verdiğim hariç hamile kaldığım kiloya göre on kilo aldım buna rağmen doktor az ye dedi😂😂
Hatice0910 Bende 13 haftalgm ve 5kilo verdim yiyemedgm icin aksamda genellikle corba içiyorum cok fazla yemek yemyorum salata falan yiyorum doktorum oyle önermişti
Bebetonunannesii 15 haftalık gebeyim hala yemek yiyemiyorum canım hiç bişey yemek istemiyor Ama 2 kilo aldım nasıl oldu anlayamadım 😅 bakalım doğurana kadar nasıl olucam hayır bari yesem de alsam aç açına kilo aldık iyi mi ? 😅