Aleynaozkayaa Cansu2018 son 37 ama bu hafta doguracak gibi hissediyorum belirtiler var kasılmalar aşagı kendini itmeler falan geceleri yalancı sancılar. Herkese hayırlı dogumlar🤗
belizdoruk Cansu2018 son 26 aynen zaman geçmiyor sıcaklar zorluyor ben sancı olsa da anlamam sanırım bakalım ne olacak 😂 ne zaman gelecek agustos 31 gibi Sezeryan dedi doktorum da bakalım ne olacak
Ebrubayram Benim de son 19.. bebegimin başı büyük biraz ama vücudu küçük kalmış 2 hafta falan boyle durumda olan var mi acaba kilo alması icin bisey gerekli mi?!!
Cnnhls bbestw Aaaaa benle aynı yaaa 🤗benimde panik atagim var bende spinal olucam 3 eylülde Allahın izniyle 😍
Emy Son 33 heyecan dorukta bebeğim dönmüş normal görünüo dedi doktor bakalım aksılik çıkmazsa hersey hazır bi hastane odası için hazırlıklar kaldı geceleri mide yanmasıyla uykumun bölünmesi ve sıcaklar hariç iyiyiz
Birglbiray Cansu2018 olmaz mı yalancı sancılarım var çoğaldı bel ağrısı kasıklarım ve çatı kemiklerim artık adım atamamaya başladım zorlanıyorum göbeğim de iyice indi aşağıya üst taraf boşaldı tamamen neredeyse 😏