Buseylcn Bebeğim için beşik dönencesi almak istiyorum ama çok pahalılar. Uyguna alan yada evde yapan var mı acaba
Gunesim1 Buseylcn e bebekten 130 tl ye müzikli otomatik dönen bi dönence aldım fiyatı da işlevine göre çok uygundu. Hah işte onu sakın almayın. Beşiğe takıyorum sıkı tutunuyor ama plastiği sağlam değil bebeğin üsütne kırılacak gibi duruyor asla bebeğin üstüne takmaya cesaret edemem elimde patladı bence
annembabam Buseylcn ben fisher Price aldım. Dolap üzerinden 🙏🏻🥳🥳dolap indirimi, satıcı indirimi de derken 73 e geldi, normal fiyatı 300 lira . Çok da temiz , sıfıra yakın . Öyle yapabilirsiniz . 🍀
Cemile24 Hareketli yani dönen dönenceler bebek için zararlı canım araştır istersen. Dönence tarzı sabit duran bişey al ille almak istiyorsan
Buseylcn Cemile24 zaten hareket edip ses çıkaran plastiklerden almak istemiyorum. Örgü gibi olanlar oluyor ya o tarz bakmıştım
Berrinkarabudak Biz letgo dan aldık fisher price markası 50 tl verdik. Ayiciklarini yıkadım dezenfekte ettim. Gayette temiz ve güzel.
Beyzabeser Cibinlikle fazla kalabalik durur diye dusunmutorum el yapimi olan kecelerden falan cok guzel modeller var qma 200 300 diyolar vazgectim 😂
Buseylcn Beyzabeser kesinlikle bende öyle istiyodum fiyatları görünce bi vazgeçer gibi oldum Buraya sorayım dedim 😂