Melisscim Merhaba arkadaşlar Esenyurt Beylikdüzü civarı önerilebilir bir kadın doğum doktoru varmı güler yüzlü olan .5.5aylik hamileyim ama kendime hala adam gibi bir doktor bulamadım
Muhammedamine Melisscim beylikdüzü medilife de selda hanım var çok iyi bi doktor ama sanırım artık hasta kabul etmiyormuş dolukuktan bi müddet beklemen gerekliymiş
Melisscim Muhammedamine onun evet randevusu doluymuş aradım bende eylüle kadar ..bulamadım bir doktor 😑😑😑
Burcu59 Medilife Burcu hanima gidiyordum ben hatta 2 dogum yaptim kendisinden cok memnunda kaldim. Bu dogumumda olmayacagi icin Reyap hastanesine gectim. Doktorum Diler Koyuncu kesinlikle tavsiye ederim. İceri girince yarim saat kaliyorsunuz kesinlikle herseyini en ince ayrintisina kdar inceleyip anlatiyor renkli fotosunuda veriyor. Sıra beklememde son buldu normalde medilife ta iceri girmek icin en az 1 saat bekliyodum Reyapta hic beklemedim daha. Yani medilife Burcu hanim ve Reyap Diler hanim ikisini de oneririm ama bana sorsaniz simdi Reyapi tercih ederim.