Evveett sayin seyirciler koltullara sıkı tutunalim cunku hersene doguruyorum hayirlisiyla ilk dogumumu anlatayim ikincisi haziranda hayirlisiyla bakalim
Hikayemiz benim 39haftaya geldigim gun basliyor ogun ev heryer heryerde ev temizlenmis ama halilar serilecek sekilde bi carsamba gunu pazarteside doktora gidicez eger gelmezse minigimiz neler yapacagiz diye konusacaktik doktorumla. Neysem ogun bende bir enerji evi falan silecektim ama dedim daha var esimin yengesi gelip silerim bende demisti rahattim carsiya ciktim hem yuruyus olsun hemde daha meryem ana otunu almamisim onu falan alip yururum dedim gittim geldim eve baya uzun yurudum evimiz 3.kat merdiven in cik neyse eve gelince uzandim biraz bir anda ben altima yapiyorum sandimm ayaga kalkarsin tuvalet icin oturma odasinin kapisina gelmemle benden sular seller bosaldi dedim eyvah bu alta kacirma falan degil doguruyosun bende nisan bekliyorum ey gidi eyyy . Kapinin esiginde butun esortman ic camasir ne varsa cikardim ev batti ben battim doktorumu aradim hastaneye gecin dedi esimi aradim gel gidelim diye oda kaynanama falan haber vermis neyse ben cantalari valizi falan kapiya koydum giyindim pet falan taktim yerleri aldim bi kat kaynanam bir gelirki koca kadin kosarak gelmis kan ter icinde beni gordu bi sasirdi oda sakinligme esim geldi kapiya beni aradi diyo yuruyebiliyo musun ben kosuyorum haberi yok 😂😂
Hastaneye var artiklari duyar gibiyim vardim cok yakin zaten takipli oldugum hastane ozel bu arada iyiki diyorum burdaki devletteki yapilan muameleyi duyunca doktorum yok o gun nobetci bi doktor ilgilenecek benimle cok sorun etmedim ama en pahali doktora kontrollere gidip dogumun doktorla alakali degil kendinle alakali ldugunu dogum yapinca anladim neysee hemen hizlandiriyorum doktor kontrol etti 1cm aciklik evet suyun geliyo bi ntsye baglan ordan odaya alip takibe baslayalim dedi olanlar oldu odama geldim sonunda damar yolu acmak istediler dedim once dusumu alip abdesli olmak istiyorum tamam hazir olunca haber edin dediler bu arada yanimda esim kaldi bu ana kadar hazirlandim damaryolu acilip sanirim enfeksiyon olmayayim diye cok kati biseyi koluma enjekte ettiler benle butun gece ilgilenen bir hemsire vardi allah razi olsun ne zaman cagirsak geldi ve olumsuz konusmadi hemen odaya pilates topu istedim bu arada bana refakatcilik yapacak olan ablamda yanima gelmisti hastane 6da gelmistik 12ye kadar duzenli olmayan sancilarim oldu asil is 12den sonra basladi bidee su gelisi oldugum icin surekli bakamayiz acikligina enfeksiyon kaparsiniz dediler tabi sanci gecince diyosunuz ki kesin 10cm oldum baksinlar dogurayim artik. 12den skrnaki surecte hastane odalari bilirsiniz sicaktir ama bana sanci gelmeden bir usume oluyorum abla cok soguk ablam diyo yok kizim sanci ani abla yelle abla belime alettir abla ben nasil dayanacam abla ben ne yapacam allahim guc ver bu arada yusuf suresi meryem suresi insirah suresi devamli acik yuksek sesle dinliyorum pilates topundan asla inmiyorum cunku en rahat o sekilde kolay karsiliyorum sanciyi ama diyorum nolur iki dakka uyuyayim ya iki dakka ama nerde sancilar gelmeye dewamke 3dkkada bir 40snayi suren sey gecmeyecek olecem agridan diyosunuz allah dayanma gucu oyle veriyoki neysem biz saati 5ettok oyle boyle depenti cok kullandigim icin yanima aldiklarim yetmedi ablamla konustuk getirsin esim diye haber verdi ablam gel artik depent al falan o ara bi muayne 6cm tamam doguruyorum diyorum dayan sabaha bisey kalmadi dedim suya gireyim biraz ben bi suya attim kendimi ablamla saat 7olmus daha esim yeni gelmis 2saat kalmisiz haberim yok ama o kadar iyi geldiki bi geldiler son ntsye baglayacaklar ben ama yatmak istemiyorm en zoru yatakta karisilamak nts cekecez derken baya ugrastilar yok kalp atisi cikmiyo yok sanci cikmiyo aletlerde sorun var dedi tamam bi alalim dogumhaneye bakalim ikinmana zaten karsilikli odalar ben kosarak gittim dogurup kurtulacam ya benle ilgilenen hemsire ikindirtti tamam doktora haber verelim geldi bizim nobetci gudubet oda ikindirti dedi olmuyo niye getirdiniz bunu falan bya konustular bende doguracam ya dedim daha guzel ifade edip neler yapmam gerektigini soylerseniz yapabilirkm ondan sonra herkes bi silkelendi konusmaya yardimci olmaya calisiyolar tabi ben heyecandan panikten sacma salak aldigim nefesten diyprum yuzum uyusuyo bisey oluyo doktor dedi gizim bi sakin olsan duzenli nefes alsan ben bi silkenis daha tamam dedi yapiyorum soylenen herseyi neysem bana inatla catalda en alt demiri tut diyolar yok boyum yetmiyo diyolar guucu orda alacaksin hadi 2 3 guclu ikinmada bennimki cikageldi sukurler olsun o an hersey gecti bitti dunyalar benim oluverdi bebegi aldilar dedkm ben ne zaman su icebilecem olduk 12den beri dediler hemen odamda var getirmisiniz dedim saolsunlar getirdiler ictim bende bir adranelin ki sormayin bebekten sonra inanamazsiniz plesantaymis dikismis hicbisey duymadim isleri bitti ben indim cataldan uzerimi degisip tekerlekli sandalye getirdiler ben biraksalar kosacam dedim yururum herkes şok neyse yuruyerek bi cikarimki esim ablam sok allahima sukur cok kolaydi hersey allah oyle seylerin sabrini veriyoki inanamazsiniz sadece sabirli olup yaratilisa ve bedeninizw guvenmenzi lazim gerisi allahtan hazirandada allahim bundan daha kolayini nasip etsin insallah güzel Bugram bugün 7aylik benimle oyun oynuyo kapinin arkasina saklanip ceee yapiyo allahim sagliklarini eksik etmesin musmutlu buyusun butun yavrular insallahhhh