melekkizim_00 Kızlar dün ve ondan önceki gün gayet güçlü hissediyordum bugün sanki çok çok az hissettim tatlı yiyip dinlenmeme rağmen onuda emin değilim hareketi miydi, sizce normal mı?
UmutsuzPolyanna melekkizim_00 bi kaç haftaya kadar düzene oturuyor canım benim. 2. Gebeliğim 20. Haftayım benimde aynı
Aysmrc melekkizim_00 o haftalarda haraketler çok belirgin olmuyor zaten gittikce belirgin oluyor canını sıkma ama çok stres yapıyorsan bir doktora git istersen
Busra2013 melekkizim_00 21 haftalıkta hıssrtmedım 2 gun pıt pıt edıodu bebekmındıodum sonra cokmstres yaptım acıle gıttım doktor dedı stres yapıosun o yuzden bole suan 24+3 hala duzensız bır gun var bır ggun yok 28 den somra duzelıo
Canselyaren melekkizim_00 cnm 23 haftaliğim iki gün güçlü tekmeler yiorum 3 gün normal seyirlerde hareket ediyor bebeğim normal yni
melekkizim_00 Aysmrc kuzum İnan zaten gebeliğimin basından beri 2 güne bir acil yolu bekliyorum şu stresten
melekkizim_00 Busra2013 evet düşününce sanki hiç hareket etmiyor gibi bende bir yere gitsem konuşmaya dalsam içerde deliriyor