QueenMommy Muberenay_25 Senin bir bölgede mi kasıntın oluyor yoksa değişil yerlerde oluyor mu yakın zamanda kan tahlili yaptırdın mı ordan bak bakılmısmı alt ast yazıcak
Amineninannesiii Muberenay_25 evet hatta şu an ilaç kullanıyorum kaşıntım bitti krem ve hap verdi yaralarım da iyileşiyor cildiye bölümüne gittim
Sedaaskl18 QueenMommy gece başlıyor uyuz sıcak suda vs daha çok kaşınıyor benimde ataklarımda ve bacaklarımda bide bikini bölgesinde başladı ilk olrak
QueenMommy @Muberenay_25 Sedaaskl18 internette benzeyen bir resim buldum böyle mi oluyor kasıdıktan sonra ?
Sedaaskl18 QueenMommy en iyisini yine doktor bilir, uyuz veya değil bilemeyiz ama doktor şart geç kalmamak ben uyuzu çok geç farkettim tedavimde zor oluyor bu sebeple ve az kaldı doğuma çok korkuyorum dua edelim birbirimize
QueenMommy Sedaaskl18 Bana alerji dedi doktor krem verdi ama korkuyorum bebeğe birşey olur diye kullanmıyorum zaten gittikçe iyiye gidiyor sankim
Yavuzz Muberenay_25 uyuz olmuş biri olarak söylüyorum canm sürekli kasinisrin ve evdekilere de bulaşır esinde falan kaşınıyorsa olabilir sivilce değilde böyle yara gibi oluyir kaşınan yerler benim eşim insatta çalışıyor yıktığı yeniden yaptığı evden bulaştırdı kendisine bana ve çocuklarıma da geçmişti
Muberenay_25 Yavuzz eşimde şimdilik birşey yok canım geçse ozaman şimdiye kadar geçerdi çok sagolun çok gecmiş olsun
superrmomy Muberenay_25 mutlaka kadın doğumcunuza bilgi verin ve gerekli tahlilleri yaptırın. Gebelik kolestazı olabilir. Nasıl birsey oldugu hakkında detaylı bir bilgim yok, ama doktorunuza bahsetmeyi ihmal etmeyin
bebek-kara61 Şimdi bir postta okudum gebelik kolestazisi olabilirmiş onunda belirtisi kaşıntıymış mutlaka doktorunuzla irtabata geçin bence inşallah önemli birşey değildir 🙏🏻🙏🏻🌸