N-h-e123 Aycan3549 sağlıcakla alın kucağınıza hızlı ilerlemesini istiyorsanız bu hareketleri tavsiye ediyorum 🥰
Nazi_Agayeva98 Aycan3549 salikla qucagina al inshAllah canim. Kac haftaliksiz birde sancilar nasildir simdiye kadar dozulecek bir seviyyededirmi?
Aycan3549 N-h-e123 çok teşekkür ederim canım tavsiyen için 2 doğumum olacak inşallah kızım da suyum geldi 5,5 saat suni sancı çektim çok kötüydü bundan ne su ne nişan dün geceden beri agrılarım vardı ara ara bakalım nasip ne zaman gelecek 🤲🏻
Aycan3549 Nazi_Agayeva98 çöm teşekkür ederim canım cümlemiz inşallah dünden beri batmalar oluyodu şuan da ara ara gelip gidiyor inşallah böyle olur suni çektim kızım da çok kötüydü 😞
Aycan3549 Bskaymazz1 aynı günde mi oldu doğumunuz saglıkla büyütün gözünüz Aydın olsun darısı başına inşallah 🤲🏻
mcansu Aycan3549 canım sende bize dua et doğum zamanı olan dualar kabul olurmuş. Allahım senin yardımcın olsun sağ salim kolaylıkla al evladını kucağına. Bana da dua et benim de başlasın artık doğumum günlerdir çok zorlanır oldum dayanamaz hale geldim.
Aycan3549 mcansu ahh canım ederim tabi rabbim hepimizi tek sancıda kurtarsın inşallah rabbim seninde yardımcın olsun en yakın zamanda saglıkla kucağına al inşallah allahım hiçbir kulunu o kapıda bırakmasın bizleri de inşallah 🤲🏻🌸
qulcin 2 cm acıklık oldugnda hemen yatıs yapılıyormu yoksa eve gonderme gbı Bı durum var mı bana da doktorum dedı 23unde 2 cm acıgın olursa yatırıcm diye o yuzden soruyorum 🙈
Aycan3549 qulcin yok canım beni gönderdiler eve fazla uzak deil diye ama kızımda ilk suyum gelmişti 1 cm di hemen yatış yapıldı bunda ben mahvoluyor şuan ara ara sancı batma geliyor bana pazartesi salı gel dedi imkanı yok bu kadar sürmez yukarda daha dedi baktılar alttan
Bskaymazz1 Aycan3549 Amin inşallah canım aynı gün içinde oldu canım çünkü benden pembesi sıvı geldi direk yatışım yapıldı çok şükür 5 saat içinde doğumum oldu 🥰 Allahım sizede nasip etsin inşallah bir avaz da 😇