bigunanneolucak Sorun mu var anlamıyorum 10 tane bildirimim gözüküyor ama aska görünmüyor? Bildirimlerimi güncellenmiyorum? Yardımcı olur musunuz. Reklamlardan da gına geldi zaten.
Fasulyeninannesi1 Rakamlar geçmiş ve tıklanmamış bildirimleriniz oluyor. 1 yoruma aldığınız 10 beğeni olursa bildirimler kısmında son beğenen kişinin adı görünür ama rakam olarak 10 yansır.
bigunanneolucak Fasulyeninannesi1 isterseniz atiyim resim ? Ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum uygulamayı
bigunanneolucak Fasulyeninannesi1 bildirimlee kısmında aşağılara inemiyorum zaten sorun orda sürekli aynı şekilde ilerliyor ?
irem Merhaba annemiz. Diğer moderatör arkadaşım gerekli açıklamayı söylemiş aslında. Bildirime girince sağda yukarı da tik işaretine basıp dener misiniz? Hala kalıyor mu? Reklam konusu ise 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.