Duygushn1 Bugün çatı muayenesi olmultum doktor Rahmi bayağı uyardı hatta. Kanama olursa normal demişti. Gündüz pembemsi bi kan geldi şimdi de mukuslu böyle kahverengi bir şey geldi. Nişan mı acaba?
Burcuacar96 Duygushn1 kaç haftaliksiniz canım benimdenilk gebeliğ nasıl gelişecek herşey çok stresliyimm
Duygushn1 sacmalamakizim doktoruma yazmıştım şimdi o da cevap vermiş evet diye korkuyorum su an napıcam peki
sacmalamakizim Duygushn1 Korkacak bir şey yok ki sakin ol 😊 belli olmaz ne zaman dogum olacağı sancın olursa kontrol et suyun gelirse direkt acile gitmelisin 😊
Duygushn1 Patisever ay panik oldum bebeğin hareketlerini kontrol et dedi tribe girdim soluma yattım bekliyorum kıpırdasın diye
Mujde0808 Duygushn1 canim sabah ta yazmistin korkuyorum cok diye boyle panik yaparsan surekli sancin geri kacar zorlanirsin kendimden biliyorum akisina birak dusunme
Burcuacar96 Duygushn1 Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin sağlıkla kucağımiza alın bebisinizi inşallah içini ferah tut herşey güzel olur inşallah canim