bebisimbenm Bugün acı yemek hurma bal pekmez in hamileler için tehlikeli olduğu düşüğe sebep olacağını söylediler kızlar bu konu hakkında bilginiz var mı
bebisimbenm Ay Komşum söyledi eşim doktor ona sordum yok öyle bir şey dedi ama insan işte içi rahat etmiyor illa aklına takılıyor teşekkürler 🥰
Nazli_ayar bebisimbenm Hurmayi ilk üç ay yemek cidden zararli. Rahme baskı yaparmış ilk üç ay yenmemesi öneriliyor. Sonrasında yiyebilirsin. Ama diğerleri tamamen uydurmaca.
2melekannesi_ bebisimbenm acı midenizi rahatsız eder o yüzden demişlerdir belki hurma da doğuma yardımcı oluyor son haftalarda yemeyi tavsiye ediyorlar ilk zamanlarda riskli olabilir belki bal pekmez duymadım ama
habibedogan Onların tehlikeli oldugunu hic duymadım sanmıyorum tehlikeli olduğu nu maydonuzu duydum sadece dusuk riski verdini
Merve_0109 bebisimbenm diğerleri değilde hurmayı son zamanlarında tüket çünkü doğumu teteikleyen bir iyicek genelikle 37 haftadan sonra onerliyor ama günde 1 tane tüketmenin hiç bir zararı olmaz
Edanurkeles Pekmez bazı gebelerde yan etki yapıyor şekeri yükseltiyor bu yüzden ne kadar faydalı bilinsede hamilelikte tehlikeli olabiliyor canım benimde doktorum öyle demişti