Mercimegim4 Bu dönemde hareket azalıyor mu sabah uyandığımdan beri sadece 2 defa seyirme hissettim başka hareketi olmadı korkmaya başladım. Bu haftalar böyle mi yeri daraldığı için
Durubebegim Mercimegim4 bende bugün 34 oldum benimde herzamanki gibi hareketleri ama arada bir kasıklarım ağrıyor bu sabahta peçeteye 2 damla çay lekesi gibi sap sarı su değmiş ti doktorada gitmedim çok korkuyorum acaba erken doğum falanmı
Sermec27 Mercimegim4 bu haftada günde en az 10 kez hareket olmalı 3 saatten fazla hareketsiz olmaması lazım doğuma kadar her gün oğlumun günde en az 10 kez hareketini hissettim doktora gitmenizde fayda var bence
Deletedmom5545 Mercimegim4 merhaba 21 haftalık hamileyim Bugüne kadar neredeyse hiç hissetmiyordum bu gün abartısız 100 e yakın hissettim Normal mı sizde bu kadar çok hissediyor muydunuz
Deletedmom5545 Mercimegim4 merhaba 21 haftalık hamileyim Bugüne kadar neredeyse hiç hissetmiyordum bu gün abartısız 100 e yakın hissettim Normal mı sizde bu kadar çok hissediyor muydunuz
Mercimegim4 Durubebegim akıntı olduğunu söyleyin doktorunuza önemli bişey olabilir. Allah korusun tabi de. Benimde kasık ağrılarım var adet sancısı gibi demi
Durubebegim Mercimegim4 evet aynen adet sancısı gibi bebek bir tarafta pıt pıt atıyor doktoru aradım gel dedi ama gidemedim bazı sebeplerden yarın inşallah giderim bilmiyorum yaa inşallah kötü bişey yoktur sende sıcaktır karnını tatlı bişeyler ye hareketleri çoğalır