Sumeyye_066 Adetten sonra ne zaman ilişki olmasi gerekiyor çocuk düşünüyoruz ama çevreme soramıyorum, yardımcı olur musunuz,
Elika0 Sumeyye_066 canım adetin bittiği gün ben ilişki yaşadım ve o zaman gebe kaldım. İlk ay 10.gününü saydım yok en iyi gün 14.günmüş falan onları uyguladım ama ilk ay olmadı. İkinci ay adet bittiğinde ilişki yaşadık ve o ay hamile kaldım. Bence bittiği günden değerlendirmeye başla. Çünkü kuzenimde adetin bittiği günkü ilişkiden oldu çocuğu. Bazılarının 10 bazılarının 14.gün oluyomuş o yüzden bence bittiği gün denemeye başla
Burculu_11 Adetin son günleri benim istemeden oldu hatta şaşırdım hamile kalmam diye düşündüm korunuyrdum adet bitmek üzreydi o gün bişe oldu bi baktm hamileyim
Hgmom1 Kızlar ben tam yumurtlama dönemi ilişki yaşadım. Adetimin 3. Günü pembe bir akıntı geldi sonra kahverengi oldu 3 gün geldi test yaptım çıkmadı ama daha kan tahlili vermedim sizce ??
Balin Hgmom1 bende de cikmamisti 2-3 gün önce yapmistim adetim bir gün geciktiginde yaptim positiv cikti
Toprak_hira59 Sumeyye_066 adettiniz bittikten 1 hafta sonra denemeye baslayin bazılarında belli olmuyor ama genelde 1 hafta sonrasi 14.gune kadar en cok tutan gunler