Ayse71 Asiye_89 32+3 iken kilosu 2 kilo 31 haftalıkken gittiğimde boyu 40 cm di suyumuzda iyi hamdolsun 🤲🏻💙🥰
Asiye_89 0322sukran ya bana 2.150 ddi şekerin mi var dedi fazla dedi haftasına göre şekerli seyler yeme dedi abur cubur uzak dur
Asiye_89 [silindi] Ee normal o zaman doktor niçin bana fazla dikkat et Yemene dediki size bişi dedi mi ?
[silindi] Asiye_89 bende gebelik şekeri var canım kilosu haftasına göre Bi tık fazla ama burda şekeri olmayıp daha iri olan bebekleri de gördüm. Sen yine de yemene dikkat et
Asiye_89 [silindi] Hadiya geçmiş olsun cnm . Önceki doktorum şeker yuklemesini yapmadi ki bana bende var mı yok mu bilmiyorum ailede varmı dedi şeker hastası yok dedim o zaman gerek yok demişti açlık tokluk baktırdı onlarda normal di . Ben dikkat ederim madem
[silindi] Asiye_89 benim babam şeker hastası ama mutlaka genetik olacak diye bşey yok ailesinde diyabet olmayanlar da da çıkanı gördüm. beyaz ekmek yeme özellikle, pirinç patates ve şekerli gıdalardan uzak dur en azından.
Elenim Elenim diğerlerinde bu seki’ doğdu 5 yakin şeker geçiyor bebege ister istemez bnde yiyorum ama şeker yüzünden acıkıyorum