Sweetbabyy Kumsallina95 hee anladım ben İstanbuldan bahsediyorum orayı hiç bilmiyorum inş en kısa zamanda bulursunuz💕
Guzelyuvam Kumsallina95 siz bana adresinizi yollayın ben size kargolayayım isterseniz benimde canım çok istemişti evin orda ki manavdan taze teze bulduk 🙏🏼😊
Kumsallina95 Guzelyuvam düşünmeniz yeterli çok sağolun 🙏 afiyet olsun benim yerime de yiyin bende yemiş kadar olurum 🙏😊
Elosavas Kumsallina95 hiçte bilmiyorum orayı bence Internetten iste ne olur ne olmaz asermissin sonucta
Oznurkk Kumsallina95 nasıl yok ya her adımda var aslında mevsimi değil nedir 🙄 Öyle büyük aşeremelerim olmadığı için bilemiyorum ben bir gece bir şey istiyorum sabaha unutuyorum ona kalsa çocuğumun vücudunda neler çıkacak neler 😂😂
Kumsallina95 Oznurkk Cikmasin aman düşünemiyorum çocuğun vücudunu 🤣 yok malesef canım daha mevsimi değil diyorlar
Kumsallina95 Papatya-Kokusu baktık hayatım yok daha gelmedi dediler Aralık’ta gelir yılbaşına yakın diye
Papatya-Kokusu Kumsallina95 trendyoldan söylemek en güzeli biraz pahalıya gelir ama en azından nefsiniz körelir 🌸
Happykariner Kumsallina95 mevsimi değil oluyor mu ben antep civarında oturuyorum heryerde kaynıyor valla kim dediyse size yanlış demiş. Trendyolda vs de satılıyor sipariş edin 2 3 gğne gelir afiyetle yersiniz. Bugün migrosta da gördüm bakın bir