Sema2001 Kizlar nasil gidiyor hamilelik son 6 aydan az kaldı zormu geçiriyorsunuz şimdiye kadar kaç kq aldınız?
ftmnr_drgt Sema2001 25+5iz kızımla 2.5 kg aldim 60 ile kaldım 62.5 im kızımın gelişimi önde gidiyor haftasına göre minnoş aliyor kiloyu boyumuz uzun gidiyor , çok güzel geçen bir süreç oldu bu zamana kadar 🥰
Sulee55 Sema2001 12 deyim ben de henüz almadim ama göbeğim çıktı 🤭bulantı kusmalarim yeni geçti yemeğe başladım sanırım almaya başladım artık
CanselUrgnc Sinoooom ya ben herşeyden tiksinmistim yiyemiyordum tek ogunle gün bitirdim hep ondan olabilir bide az yiyince 😃
Pinarrr_21 Sinoooom bizde 14+2yiz 500 Gr almıştım onu da vermişim ilk gebeligimde 4 kilo almisti bu haftaya kadar çok şükür bunda hiç almadım daha böyle gider inşallah 😂
Sweetbabyy 17+1 2,5 kg aldım😢 çook aldım ama yemek yemediğim zaman kenimi çok halsiz hissediyorum yiyorum bende bulantılarım son bikaç gündür geçmeye başladı
Aleyyo-09 Sema2001 15+3 hiç kilo almadım kilomu koruyorum ne hikmetse yiyorum da aslında gece yemelerim de var ama almıyorum 😍😍 zamanlar hemen geçsin oğluma kavuşmak istiyorum 😍😍