EdizEliz 26 aylık kızım var iki yaşına kadar emdi beni ama d vitamini çok düşük ve üç gündür başlayan el ayaklarda ağrılarından uyuyamıyor. Doktor d vitamini takviyesi verdi. Umarım şifa olur ve geçer. Böyle bir durum yaşayan oldu mu güzel anneler😔
Melistosum EdizEliz merhaba geçmiş olsun. Benm henüz bebeğim olmadı inşallah 2 buçuk ay sonra olacak ❤️🌺 Allah’ın izniyle.💓 Ama ablamın oğlundan biliyorum doktor yeğenime de vermişti ve muhakkak atlamadan hergun olması gereken şekilde kullanmasını söyledi düzenli kullanmaya yeğenimin şikayetleri bitti çok şükür inşallah şifa olur endişe etmeyiniz 🙏
Cilekliruyam EdizEliz 24 yaşındayım cocukluğumdan beri hala yaşıyorum bu durumu malesef sık sık vitamin kullanmaktan başka çözüm bulamadım ben
EdizEliz Melistosum canımmm sağlıcakla al kucağına minik kuşunu. Yeğenin kaç yaşında acaba. Onun da ağrıları mı oluyordu
Melistosum EdizEliz 1 yaşındaydı ozaman ağrılardan ziyade bacaklarda ayrılma yani çapraz bacak gibi bir durum vardı D vitamini eksikliği ile oluyormuş kullandılar düzenli şekilde 2 yaşında girmeden çok şükür düzeldi
EdizEliz Melistosum anladım canım çok şükür. Umarım bizimde bu ağrılarının düzelir. Çok teşekkürler cevabın ilgin için
EdizEliz Cilekliruyam çok geçmiş olsun canım. Yaşı küçük olunca kızımın ister istemez evham yapıyor insan. Rabbim dermansız dert vermesin.
Cilekliruyam EdizEliz korkma canım bişey olmuyo işte sadece eklem ağrıları bide üşümede oluyodu bende çok üşürdüm. Ama vitamin baya kullandım. Bide deniz kum güneş yazın çok iyi geliyor.