Asyaaa35 Merhaba kızlar 15+4deyiz herhangi bi sorunumuz yok çok şükür ama mide bulntısı kusmalarım yüzünden sürekli kilo veriyorum hamile kalmadan önce 61-62kilolardaydım şuan 57yim istemeden veriyorum elimde olan birşey değil ama ne zaman kilo almaya başlarım sizce ? Sizde nasıl olmuştu
Semiha_ Asyaaa35 Bende 65 kilo hamile kaldım ilk 3 ay kusmaktan -7 kilo verdim 58 olmuştum şuan 36+1 hamileyim 63 kiloyum kiloyu da ben değil bebeğim aldı yani bünye meselesi canım benim gibiysen almazsın 🙂 Alırsanda boşver can boğazdan gelir ye gitsin 😂
gldn065807 Asyaaa35 21 haftam bitiyo 500 grm almısim senin haftanda bende aynıydim ki mide bulantim falan olmadı kişiden kişiye değişiyor ayrı hamilelikten hamileliğe bile degisiyor muş benim ikinci gebeliğim şuan 59 kiloyum
bb000 Asyaaa35 ben de 20.haftaya kadar 7 kilo verdim şimdi 26.haftadayim 2 2bucuk kilo kadar almışım 6 haftada. Değerleriniz iyiyse bebis iyiyse kilo vermek her zaman bir sorun teşkil etmiyormuş endişelenmeyin bence
ozmus Asyaaa35 normal bence. Ben aslında o haftalardan sonra da çok kilo almazdım ama doktorum sporu bırakmamı söyledi, o yüzden biraz hızlı aldım 🤷🏻♀️ bebiş sağlıklıysa kaç kilo aldığınız, az alıp almamanız önemli değil
Asyaaa35 Semiha_ bebeğim alsında ben almasamda olur hatta daha iyi olur 😂 ama 4.aya girecegim hala kilo verdigimi görünce üzüldüm
Semiha_ Asyaaa35 ben 18. Haftama kadar kustum tiksindim sonra normale döndüm hala daha bazı şeyleri yiyemem tiksinirim üzülmeyin bebiş sağlıklı olsun yeter 🙂🙏
gldn065807 Asyaaa35 bebis sağlıklıysa takma daha iyi sonrası kilo problemin olmaz ben dert etmiyorum hatta mutluyum bile 😅😅
Asyaaa35 gldn065807 yaa annem filan duyunca kızım artık kilo alman lazım filan dediler benide strese soktular bende acaba tek bendemi böyle diye düşündüm 😅
Asyaaa35 bb000 evet herşeyim iyi normal bende büyük ihtimal diğer aya kilo alırım artık yani insallah 😂
Asena17 Asyaaa35 18 den sonra almaya basladim bende ilk baslar da kilo verdim simdi 65 kiloyum 3 kilo aldim
Asyaaa35 Tubmavi kusmalarımız yoksa kilo almanız daha hızlı oluyordur bebeginiz saglıklı olsunda varsın kilo alın birşey olmaz😊