Polenpolen52 progestan , troıd hapı , folık asit , prilam, alerjik nezle oldum oyuzden allerset hap kullann dedi doktor, bırsey olurmu ya cok degılmı bu ılaclar :(
melekkizim_00 Polenpolen52 bende ilk haftalar öyleydim eşim diyordu hamile misin hasta misin diye , korkma ve ilaçlarını düzenli olarak kullan canım
_edaa Polenpolen52 ben deee varım kan ilacı omega devit 3 purinol hepsini kullanıyorum valla hangisini ne zaman içiceğimi şaşırıyorum bazen🤦🏻♀️
Polenpolen52 Mucizem58 bu tiroid de bela tez zamanda gereklı degerde olur ınsallah hepımızınkı ne dıyım:(
Polenpolen52 _edaa aman canım bebege bise olmasın ınsallah , çarş randevu gıdene kadar artık korkudan bayılıcam:(
Polenpolen52 Gizem5901 valla bazıaı kullanmak gerek onu bılıyorumda, kanama olursada mecbur kullanıyorsun:(
nanna Polenpolen52 çok değil aslında vitamin içiyorum sadece demir, kalsiyum, magnezyum, omega, c vitamini falan falan derken günlük 6 çeşit😂😂 Genelde bu sayılarda vitamin içiliyor
Polenpolen52 nanna sanırım onlarda eklenıcek haftaya bana , 3 ayın sonunda ıcılıyor herhalde bu vıtamınler:D
Buseozdemir Polenpolen52 bende ayniyim hatta daha fazla ☺️ tiroid ilaci, prilam , decavit , d vitamini , balik yagi , magnezyum , ayriyetten kalsiyum hapi verdi