Kardii Kozlar hamile tişörtlerinizi nerelerden alıyorsunuz ben lcw ve defactoya baktım hep koyu renkler var biraz açık renkler giymek istiyorum pembedir beyazdır mavidir siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz 😌
deletedmom6295 Kardii hamile kıyafeti dediğin geniş olur dolaşımı etkilemez ama nerde baksam hep skynni ama göbeği ayarlanabilir pantolonlar. gerçekten sinirim çok bozuluyor
Gizem51 Kardii internete sitesinde çeşit daha çok lcw ve de facto ayrıca lcw büyük bedeni alıyorum ama.suan pantalonu ihtiyacım var
Kardii Ezgi14 baktığımda fosforlu turuncu vardı birde siyah koyu lacivert bu renkleri de giymek istemiyorum hep koyu renk giydiğim için başka bildiğiniz yerler var mı ?
Kardii Aysenurtsr hep koyu renkler benim daha ilk hamileliğim ve özencim var hamile tişörtü giymeye ama renk seçeneği yok
Aysenurtsr Kardii o magazada kalmamistir o zaman, 2 kere girdim. 2sinde de renkli vardi hep. Benim de ilk ama benim hosuma gitmiyor buyuk aliyorum yada esiminkileri giyiyorum 😁
Rumeysaylz Şuana kadar sadece bir tane aldım onu da LCW den almıştım ekru renkte arada giyiyorum kendi tişörtlerimde oluyor üzerime biraz bol alırım hep ama açık renkte var yani ben aldım 😊
Kardii deletedmom6295 bolları da var hamile tişörtlerinin normalde s m giyiyorum daha 2 haftalık filan tahminimce ama şimdiden alsam iyi olucak
Rumeysaylz Kardii Aslında fazla çeşitte yok canım lcw de ben kaç aydır giderim bakarım aynı ürünler var H&M ye falanda bak istersen orada güzel şeyler bulabilirsin 😊
SemraErkann Kardii civilimden alabilirsin yani klavyemin azizligi 🙈 internet sitesinden bakabilirsin kargo 5 tl