Evet arkadaşlar bende doğurdum biraz uzun olacak ama anlatıcam :) 39+6 da cuma gecesi saat 1.30du tam yatacaktım birden pıt diye bi sesle heryer su oldu evet suyum patladı hemen doktorumu aradım hastaneye geç kontrolünü yaptır duruma göre haberleşiriz dedi bende sakin bir şekilde duşa girdim hazırladım 3 gibi hastaneye gittik hemen muaynemi yaptılar 3cm açılmayla yatışım yapıldı tabi ben çok rahat ve normalim 5 gibi tekrar gelip kontrol yaptılar 5cm olmuş açılmam ben hala normalim suni sancı vermek istediler ısrarla istemedim doktorumu beklicem dedim neyse 7 gibi doktorum geldi açılmam 8cm suni verelim çok dedi bende tamam dedim ama hala normalim suni sancıdan sonra kendimi kaybettim :) nasıl yalvarıyorum sezeryana alın artık diye doktorum tekrar geldi hocam neyi bekliyoruz dedim meğersem oğluşumun kafası yan duruyormuş kanala sokmaya çalışıyorlarmış biraz daha bekleyelim herşeyin çok güzel squat yap dedi ama sancı gelince ben kendimden geçiyorum tekrar geldi kontrole benim inatçı oğlum baktıki dönmeye niyeti yok sezeryana alalım dedi ben nasıl seviniyorum hemen ameliyathaneye aldılar beni komple uyutun beni diye yalvarıyorum tabi sağolsunlar çok ilgilendiler uyanır uyanmaz oğluşuma gitmek istedim resmen aşk yaşadım kucağıma aldığımda ve kendi kendime dedim ki sezeryanı gözümde çok büyütmüşüm o kadar güzel geçtiki ameliyat ve sonraki sürecim hiç şikayetim olmadı biraz uzun oldu doğum hikayem ama merak ettikleriniz varsa seve seve cevaplarım arkadaşlar allahım bekleyen herkese yardım etsin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza 🤲