Melikeakarsu Kızlar. 13 haftalık iki gündür sol kasigimda agri var siddetli degil ama iki dk bir bi agri giriyor sol bacagima hafif vuruyor agrisi korkulacak bisi yok dime
gokcekilic Melikeakarsu canim bende de hep oldu o kasık agrıları sükür bi sey cıkmadı ama bi acile görün istersen icin rahat etsin
_edaa Melikeakarsu aynı durumu yaşamıştım acile gitmemiştim ama kontrol randevumda doktoruma sormuştum sürekli olup şiddeti artmadığı sürece normal demişti. Yani giderek şiddeti ağrıyosa gidin. Şiddeti artmıyorsa korkulacak bişey yok🌸
AhsenAdaAda Melikeakarsu idrar yolları enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz? Doktora gidip idrar tahlili yaptırabilirsiniz, hem de muayenenizi olursunuz başka bir şey varsa öğrenirsiniz.
Melikeakarsu _edaa yok şiddetli degil iste dediğim gibi bir dk bir iki dk bir sol kasiga mi bi agri giriyor sol bacagimada hafif vuruyor o kadar
_edaa Melikeakarsu bence bişey yoktur ben biraz psikolojik olduğunu da düşünüyorum 🤦🏻♀️ Hamile olduğumuz için kendimizi dinliyoruz hep bi yerimiz ağrıyo ama tabii ki isterseniz bi doktorunuza danışın sizde haftanız çok ileri değil çünkü bir sıkıntı olmasın🌸
kucukhobby-11 Kanaman yoksa hiçbir şey yoktur.☺️ Kasık ağrısı ben de çok yaşadım rahimgenişlemeye çalışıyormuş. 30. Haftada hala yaşıyorum ara ara. Ağrılarının şiddetlenmesi ve devamlı olması halinde doktora gitmelisin 💜