gmzaltns 17 haftalıgim detaylı ultrason a gireceğim ama nerde yaptiracagim bilmiyorum. Ücretler nedir acaba ? Rahimde ağrım var gibi normal mi acaba .
Hacersoy gmzaltns Maltepe tıp merkezi doğan bey’e gitmiştim memnun kaldım 360 tl bir fiyatı vardı şimdi fiyatı aynı mıdır bilmiyorum randevusuz gidiliyor. Çok sırası oluyor birde
Aylinulu gmzaltns jineart clinic var bagdat cad kadikoyde cok memnun kaldik kendisinden cok titiz ve uzun sure bakiyor.700 tl verdik ama hak eder
GamzeKrmn gmzaltns cevizli minibüs caddesi üzerinde bir yere gitmiştim 18.haftamda 600 tl verdik ama doktor acıbadem hastanesinin doktoruydu çokta memnun kaldık ☺️
Tugba52 Ben Ümraniye tepeustunde bi goruntleme merkezinde oldum fiyatı 450 lira idi ve çok da memnun kaldim
Ebru74 Koşuyolu görüntüleme merkezine gittim tek hanım vardı 3 ay önce sanırım doktor anlaşmalı olduğu İçin 500 TL vermiştim. Çok ilgili ve tatlı bi hanımdı
gmzaltns Ebru74 evet benm doktorumda onu önerdi Koşuyolu goruntuleme merkezini pahalı geldi bana sanki. Cihazı nasıl net mi ? Bende ona gıdım ozmn . Evet bir bayan varmış.
Ebru74 gmzaltns Ben çok memnun kaldım giderseniz sizde memnun olursunuz sanırım, görüntü kalitesi falan güzeldi