TubaPnar Mrhb kizlar asiri derecede bulaniyorum surekli kusuyorum bisey yiyemiyorum yataktan cikmiyorumm basima agrilar Girdi lutfen yardim edinn
Asmin27 TubaPnar böl bol çubuk krakeri yemeye çalış zaten o bulantısını aliyo bende öyleydim bide bak bunu kesinlikle tavsiye ederim ekmeği yumurtayla kızartıp ye açlığını geciriyo en azından ben aksam ymegnde bile yerdim
Babymam TubaPnar ben yataktan kalkmadan baş ucuma beyaz leblebi koymuştum bir avuç yiyordum öyle kalkıyordum patates haslamasıda mideni rahatlata bilir biraz bu dönemlerde yağdan ve baharattan uzak durursan sorunsuz atlatabilirsin canım geçmiş olsun..
TubaPnar Çok sağolun kızlar doktor bulantı ilacı yazdı çok şükür bugün ayağa kalktım yoksa günlerdir yataktan çıkmıyordum
Huzur TubaPnar Ne kadar mide boş kalırsa o kadar bulanır çıkarsanda yemeye gayret et az da olsa.. kraker leblebi falan ye ekmek ye mideni bastırır
Svtpumt TubaPnar bende öyleyim maselef ne bişy yiyebiliyorum ne içebiliyorum sudan bile tiksinme durumna geldim buda beni üzüyo bebeğim beslenemicek diye bian önce geçmesini istiyorum 😢