Esraustaoglu Kızlar merhaba 😍 17 haftalık hamileyim vajinamdan sürekli bir şey akıyormuş gibi hissediyorum akıyor gibi geliyor sürekli bakıyorum leke mi falan diye basına gelen var mı 🥴😯
Deletedmom93284 Mehtapca06 ay doğuran anneler böyle mi oluyo yoksa 😂 bu arada Ankara’da mı yaşıyorsun
Esraustaoglu Mehtapca06 ya 🥴🥴 yüz felci geçiriyoruz maalesef kortizon ilaç kullanıyorum 2 gün az miktar da kahve rengi akıntı gördüm çok şükür 2 gündür daha gelmedi yarın doktor kontrolüm var endişeleniyorum bende ya psklojik oldu sürekli bir şey akıyor gibi geliyor gidip bakıyorum 😭
Mehtapca06 Deletedmom93284 evet Ankara’da yaşıyorum ve hem doğuran hem hamile anneler sanırım böyle 😂😂
Mehtapca06 Esraustaoglu benimde bu ikinci hamileliğim ilkinde de lekelenme oluyordu sürekli bakıyordum düşük mu yapıyorum diye bunda da ara ara oluyor 😏
Esraustaoglu Mehtapca06 ama bir şey olmuyor dimi benim 2 gün geldi sonra gelmedi az miktarda bende endişelendim
Esraustaoglu Mehtapca06 geçmiş olsun bende yarın gideceğim doktora inşallah hayırlı haberler alırım sizede haber veririm peki kahve rengi mi geliyordu dizinde bir de uzun sürüyormuydu bide kaçıncı haftada gelmeye başladı 🥴
Mehtapca06 Esraustaoglu ya kahve değilde Nescafe rengi gibi daha çok bunda garip adetim g cti geçeli geliyor ara ara ama daha iki gün önce doktora gittim üstelik iki sefer baktı vajinal ultrason la falan kanama falan göremedi sorun yok dedi
Esraustaoglu Mehtapca06 canım gittim gayet sağlıklı maşallah ara lekenmeöer olabilirmiş akıntı dedi doktor suyu güzel dedi idrar tahlili verdim 3 gün sonra çakacak sende endişelenme ❤️
Mehtapca06 Esraustaoglu ay çok sevindim çok sağol kuzum ben idrar testini 3 gün önce verdim temiz çıktı ama böyle ara ara renkli akıntım ama ne ağrı ne birşey demek ki normal bakalım İnşallah ikimiz içinde herşey güzel ilerler ❤️