Msl_ege arkadaşlar muayene+ikili tarama ücretleriniz nedir ? sanırım bu şekilde oluyormuş ücretlendirme . kim hangi hastaneye gidiyor . sada da 500 lira istiyorlar başka hastane araştırıyorum
Msl_ege Fatossst benim hastane uçmuş ya şaka gibi . bi de harika bi hastane de değil yani 🤦🏼♀️ medifema nerdeydi torbalı’da mıydı ya
Gumus25 Msl_ege Evet bu sadece test ücreti. ben geçen hafta doktor muayenemi olmuştum bugün tekrar gittigim için muayene ücreti ödemedim. Doktorum ense kalınlığı ölçümü yaptı ve tarama testi için yönlendirdi ona 300 tl ödedim
RefBrs Cnsgkc bende aynı doktora gidiyorum. Çok memnunum daha önce bir kayıp yaşadım o zaman tanışmıştık bütün süreçte çok güzel ilgilendi
Cnsgkc RefBrs Çok üzüldüm inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🤲🏻 Gerçekten ilgili bir doktor kendisi.
RefBrs Cnsgkc merhabalar acaba Feyza hanım size çatlak için ne önerdi veya ne zaman kullanmaya başlamanız gerektiğini söyledi merak ettim
Cnsgkc RefBrs çatlakla ilgili bir şey sormadım ben kendim kullanmaya başladım lierac ve Hindistan cevizi yağı 😊