ruveydagil-derler Ağzımın içinde inanılma aftlar, delikler, diş eti çekilmeleri var dilim işlevini yitirdi. Bugün ayrıntılı ultrason var doktora söylesem bişey verir mi bilmiyorum. Ağlayarak yemek yiyorum. Doktor bişey vermezse ne yapmalıyım ?
Esrasel ruveydagil-derler geçmiş olsun..aktardan nöbet şekeri alabilirsiniz birde suyun içine sumak atıp gargara yapabilirsiniz aftlar icin
Blossom ruveydagil-derler Muhtemelen vitamin eksikliği var. Gebelik de tetiklemiştir. Özellikle B12 eksikliği afta sebep oluyor. Vitamin değerlerinize baktırın. Muz yeyin. Gargara yapın ağız içindeki bakteriler üremesin.
35SD28 ruveydagil-derler çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin aft için pekmez yemeği öneriyorlar. Arkadaşımın eşine çok iyi geliyormuş o söylemişti deneyin isterseniz.
oguzweannesi Detaylıdaki doktor sanmıyorum yardımcı olur mu ama sağlık ocağı veya kendi doktorun yakınsa ondan işte vitamin eksikliğinden de oluyor olabilir .
ruveydagil-derler oguzweannesi imşal oguzweannesi yarın diş doktoruna gidiyim diyorum son ihtimal. Teşekkür ederim ☺️
ipekveatlas tabiki de doktoruna söyle cok geçmiş olsun eczanede hamilelerin kullanabilceği gargaralar varsa sor
ogretmen_anneee ruveydagil-derler canım kalsiyum eksikliğin var muhtemelen . Ben Velbon alıyorum doktorum vermişti sonra hergün ağzımı tuzlu ve karbonatlı suyla gargara yapa yapa geçirdim senin gibiydim dişimi fırçalamazdım kan revan içinde kalıyordum. Ama dişçi de kadın doğum da dişlerini kanasa da yumuşak fırça ile paradondax diş eti kanaması için olan macunla yavaş yavaş fırçala gargara yap dedi bir de vitamin aldım ekstra durdu Allah’a sükür
ruveydagil-derler ogretmen_anneee velbon vitamin ilacımı oluyor doktora yazdırayım. Ya zaten şöyle olmuş bu bütün vitaminlerin toplu olduğu bi ilaç varmış benim önceki doktorum Demir ilacı ve d vitamini kullan gerek yok başka bişeye demişti. Sanırım vitamin eksikliğinden kaynaklı bugün eğer yazdırabilirsem vitamin yazdırmayı düşünüyorum
ogretmen_anneee ruveydagil-derler bunu devlet karşılamıyor evet vitamin canım . Devletin karşıladığı var ise yazdır tabi ben kullanamıyorum onları . İmom kullanıyorum onu da devlet karşılamıyor ama doktorumun önerisi ile aldım
Kdrusl ruveydagil-derler her ay iki üç tane aft ile uğraşıyordum. Bir eczacı diş macununu değiştir demişti. Çok iyi geldi bazen üşengeçlikten almayı unutuyorum kullanınca ertesi gün bir şey kalmıyor. Marvis zencefilli diş macunu. Fiyatı biraz yüksek ufak ebatlı olanı alıp deneye bilirsiniz. Şifa olur inşallah. Yıllardır doktorlardan bir çare bulamamış birisiydim bende.
gullu_01 ruveydagil-derler aktarda canım ama çok faydası oluyor sumak ekşisi de dene biraz yakıyor ama geçiriyor ☺️