Edacevik Kızlar suni sancıyla basladık bebeğim kabul etmedi sancıyı kalbi yavasladı..🥺 suyunu patlattılar yavastan sancım geliyor dua edin nolur🥺normal doğurmak istiyorum
tugbadugan0000 Edacevik kalbi yavaşladıysa normal doğum zararlı degilmi canım çok geçmiş olsun inşallah sagliklica al kucagina
Ozge343 Edacevik Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah 🤲🏻 Kaç haftalıksiniz acaba suni neden verildi sanciniz yokmuydu hiç bnmde öyle bir durum olabilir de merak ediyorum 🙄
Edacevik Ozge343 40 oldum nisanım gelmisti doktorum baslatalım dedi beklemek istemedi. Suan kendi sancım geliyor doğurucam insallah
Esrabozkurtt Edacevik allahım bir avazda doğurmayı nasip etsin Meryem suresini dinleyin bol bol Ayetel kürsi ve rabbi yesir salavatını çekin inşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız kucağınıza
SerraveAnnesii Allahım kolaylık versin bir avazda doğurmayı nasip etsin🙏🏻 inşallah bebeğinde sende çok sağlıklı olursunuz kuzum 🙏🏻
Edacevik Mujde0808 suyumu patlattılar suan kendi sancım geliyor 3 cmdeyim cok baskı var insallah hızlıca acılırım
Ozge343 Edacevik Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla hızlıca doğum olur 🤲🏻 Bizide bilgilendir lütfen fırsat buldukça cnm