kenanin_annesi Merhaba kızlar,benim adetim 1hafta sürüyor,adetimin 5ci gününde cinsel ilişki yaşadım,kanama azalmıştı..sizce hamile kala bilirmiyim? daha önce böyle durumla karşılaşan oldu mu?
Sinemmmmm58 kenanin_annesi adetliyken iliskiye girmek haram ama biliyorsunuz degilmi ? Ve saglikli degil
PrensesFiona kenanin_annesi kalınır benim ablam adetinin 7.günü amaaan nasıl olsa yumurtlama dönemim değil diyerek korunmamış ve hamile kalmıştı. Yeğenim aralıkta 4 yaşına girecek 🤭
Laleozkan_09 kenanin_annesi bi kadın doğum doktorundan dinlemiştim. Böyle bir şey olamaz demişti. Kızlar ayrıca adetliyken ilişkiye girmek çok günah. Günahı da eşin annesiyle ilişkiye girmesiyle eşdeğermiş. Bilin istedim🙏🏻
Deletedmom15262 Adet dönemi yumurta atılır bitince hormonlar la tekrardan yumurta üretilir yani adet dönemi gebelik olmaz…
Sinemmmmm58 kenanin_annesi neyi bilmiyosunuz tamam belki hamile kalabilirsin ama adetliyken iliski haram zaten. Yapmaman gerekiyo. Ki enfeksiyon kapman bile daha kolay adetliyken
Msl_ege kenanin_annesi aaa pardon ya ben yanlış okumuşum 😂😂😂😂😂 benim adetim gecikmişti 2 gün , o gün korunmasız ilişki oldu ve aynı günün akşamı adet oldum . ama o korunmasız ilişkide hamile kalmışım . benimki biraz daha farklı
Msl_ege bu arada hanımefendi size adetimin son günü ilişki yaşadık caiz mi diye sormamış arkadaşlar …..
Sinemmmmm58 kenanin_annesi bilmek icin illa dindar olmak gerekmiyor ama neyse sagliginizi dusunun en azindan.