Selam kızlar sonunda doğum hikayemi yazmak banada nasip oldu 🙏 11 günlük taze anneyim ❤️ 3 yıldır hipertansiyon hastasıyım bu riskli gebeliğimin ilk sorunuydu dolayısıyla gebelik boyunca alfamet kullandım bu sorun varken birde gebelik şekerim çıktı onun üzerine doktorum bebeğin eşinin rahmi kapattığını söyledi yani plasenta previa totalis 🙄 doktorum beni hiç korkutmadan süreci anlattı kanamam olursa acil ulaşmam gerektiğini vs vs, biraz uzun bir sezaryen olabileceğini.doktoruma genel anestezi olmak istediğimi söylediğimde hayır bebeğini görmeni istiyorum spinal yapacağız dedi ve spinal anesteziye karar verdik. 37+6 ya sezaryen günü verdi. Gece mümkün olduğunca uyumaya çalıştım sabah 7 de hastanedeydim. Rutin kan testi damar yolu derken 10 gibi sezaryene alındım. Harika bir ekip beni bekliyordu ameliyathanede 🥰 sonda hiç canımı acıtmadı belden vurulan iğnede aynı şekilde. Anestezi doktorum birazdan ayaklarında sıcaklık hissedeceksin dedi o zaman haber vermemi istedi. Dedim sıcaklık hissediyorum. Ve ben daha hiç birşey anlamadan 5 dakika içinde bebeğimin ağlama sesini duydum ❤️Bebeğimi temizleyip tentene temas yaptırdılar bebeğimle 🥰 eşim elimi hiç bırakmadı ameliyat anında🙏 Daha sonra kızımla eşim kontrol için yanımdan ayrıldılar. Bende yarım saat sonra odamda bebeğimin yanındaydım. Doktorumun dediğine göre öyle aşırı kanamam olmamış. İlk kalkış benim için çok zor değildi illaki ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değildi. Bol bol yürümenizi tavsiye ederim birde bol su için kızlar. Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım ❤️ Rabbim hepinize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah