Mouradi Bfduam Dr bi şey söylemedi mi peki düşük mü diye lh ? Bende bilmiyorum ki canım 😄 Evet 1 23 mm olmuştu. Diğerini bilemedik kaç mm olduğunu çatlamışdı ama o çatladığı zaman hiss etmişdim ağrı akıntıdan onda da tam 17,18 olacağını sanmıyorum. Evet canım bildirimleri rahat göre biliyorum
Bfduam Mouradi Inş güzel haberlere vesiledir🤲 Iğne vurulduğum günü baz alacağız sanırım, su an yapsan hcg hormonu olduğundan test çift çizgi çıkar muhtemelen. ben niye göremiyorum,kayıyor mu aşağılara?
Mouradi Geha08 Anladım canım pcosda zaten lh yüksek oluyor olmasıda normal pcos için malesef. Bende de yüksekdi pcos a bağlı, doğum kontrol hapıyla Şükür düştü
Mouradi Bfduam İnşaAllah canım benim ❤️ Yaa acaba test yapsam mı ? Çift çizgi göreyim bi kerede nolur ki 😂 Evet canım kayıyor bildirimleri rahat göre biliyorum. Bide canım bi sorun olsaydı lh düşüklüğünde dr söylerdi muhtemelen. Onun için rahat ol 🥰
Bfduam Mouradi benim telde sıkıntı var o halde, 100 küsür rakam yazıyor ama okuyamıyorum. Olabilir aslında sinise olsa çift çizgi görmek güzel olabilir geçicice olsa yapılır yani: Inş canım, yazarlar umarım sorunun cevabını bilenler.
Mouradi Bfduam Ya da ben netten giriyorum diye böyle, ya düşün iğneye rağmen bile çift çizgi olmuyor 😄😄
Mouradi Bfduam Yapmadım ki canım test 😅 öylesine söyledim “düşün iğneye rağmen çifti çizgi çıkmıyor” diye
Bfduam Mouradi sıkma canını en kötü bi dahaki aya olur inş. Kırmızılar gelene kadar umudumuzu yitirmeyelim.
Bfduam Mouradi aynen yaşamda ölümde Allah’ın takdirinde, zamanını bekliyordur, sende iğne sonrası şeffaf akıntı oldu mu?