Ttgsm cnn34 İnan daha minnaktir kalp atışı gözüküyorsa hiç kendini germe şu güzel günlerini stresle geçirme lütfen
Selindora cnn34 bende gördük ama tam ses alamadı . 1 hafta sonra çağırdı alttan baktı. 7. Haftada Ozaman net duyuldu. Çok erken daha rahat ol. Aslında görülmesi bile yeterli. Biz duymak istiyoruz😅
Hatice0910 Devlette 7 haftalkti bendede kalp atisini dinletmedi doktor 9. Haftada gittigimdw doktoru zorlamstm oncedende baklmadj diyerej oyle acmsti
Selindora ikramomm sen haftayı öyle hesaplıyorsun ama geç döllenme olmuş olabilir o yüzden gözükmemişti . Haftaya görürsün inşallah. Benim kese gözüktüğünden 3500 dü betam
ikramomm Selindora doktor kendisi de öyle hesapladı yani ne bileyim o kadar bastırmasına rağmen gözükmedi
Selindora ikramomm doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor. Sonra kese gözüktükten sonra hesaplama yapıyor ölçüme göre.Geç döllenme olduysa yani öyle ortaya çıkar.
ayseky cnn34 alttan muayenenin bebege de sana da hiçbir sakıncası yok benim de öyle oldu doktoruna güven 😌
Fkryesrdr cnn34 7 haftalıkken sadece gösterdi kalp atışı olduğunu. İkinci randevumda 11 haftalık olmuştuk yine duyamadık sadece gösterildi. Ertesi günü özele gittim ve duydum. İçim çok rahatladı bundan sonra ki tüm kontrollerimi özelde yapmaya karar verdim
cnn34 Fkryesrdr devlette açtılar ama ses gelmedi öylemi canım doğrumu anladım inşallah benimde öyledir
cnn34 minikkoalaa 🥰🥰 peki karından mı baktılar bana alttan baktılar ve ona rağmen duyulmadı o yüzden korktum açıkçası
arktimur cnn34 bende bugün gittim atış var gösterdi bana henüz çok küçük duyulmuyo dedi sen bu mesajı attıktan ne süre sonra duydun canım