Sevo_74 Kızlar adet sancısı gibi sancı olmaya başladı bilen tecrübeli kişiler ne kadar kaç gün sonra gerçek sancılar başlar doğuma 13 gün kaldı eğer 13 gün içinde gelmezse biz gideceğiz doktora afedersiniz ama adet sancısı gibi oluyo WC girince ğidiyo
humasultan3443 Sevo_74 bizim de 11 gün kaldı canım aynı dediğin gibi adet ağrıları bende de oluyor hatta bazen diyorum sanki adet oldum daha dün doktora gittim açıklık bile yoktu
Sblatc Sevo_74 benimde 37 haftam yeni bitti özellikle akşamları oluyo. Adet olacakmış gibi ve aşağıya doğru baskı oluyo biraz. Düzenli ve şiddetli olmadığı için normal bence doğuma hazırlık
Ozlem2904 Sevo_74 sizin 13 gununuz kalmis ben 32+4deyim ve 30.haftanin ortalarindan beri adet olcakmisimda olmuyomus gb bi sancilanma var 🥴 en son 30.haftanin basinda gtmistim pazarteside randevum var 33. Olcaz aksamlari ozellikle cok oluyo ama sonra geciuo
Sevo_74 humasultan3443 yaaa benim doktor kontrolü bitti hiç gitmiyorum bilgi dahi alamıyorum yurt dışı zorluğu 😕😕
humasultan3443 Sblatc ay evet özellikle akşamları gün içinde bişey yok ama gece olunca başlıyor her şey inadına gibi
Sevo_74 Duygushn1 yurt dışında olduğum için dillerini anlamıyorum bir ay önce mi ne gitmiştik alttan iki parmak bakıp yeri var demişti ama şimdi hiç bi fikrim yok ayın 4 üne doğmazsa gelin demiş tek bildiğim bu
Sblatc Helpmee bende de yatarken oluyo genelde. Diyorum uyursam iyi bakalım sabaha ne olacak. Sabah uyandığımda bu gece de sağ kurtulduk çok şükür diyorum😅
Bebi1307 Sevo_74 ilk gebeliğimde son kontrolüme gittiğim gün adet sancısı gibi sancım vardı hafif. Doktor o gün doğuma aldı. Cok sık aralıklıysa doktorunuza görünün bence
Sevo_74 Bebi1307 gece de oluyo bu sabah da oldu çok sık değil ama yine girdi biraz durup geçiyo Allah hepimizi kurtarsın inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım