Dmlafrknomr Ay kizlar benim bebisim 1 yasinda ve cidden hamileligim birazcik halsiz geciyor yemek yapmaya halim yok sirf onun icin yapıyorum siz nasıl idare ediyorsunuz yatsam aksama kadar yatarim gibi ailemde yakin değil en cok yemek zorluyor😪
Buse62 Dmlafrknomr benimde 1.5 yaşında kızım var 3.5 aylık hamileyim. Zor geçiyor hamileligim mide bulantıları halsizlik yemek yapamıyorum yiyemiyorum ama çok şükür anneme yakınım hep annemdeyim
Ayliz_123 Dmlafrknomr zor geçiyor 2.5 yaşında oğlum var çok hareketli hergün evi topla süpür bulaşık çamaşır yemek yorucu oluyor birde mide bulantım başladı 😑
Kumru_ Dmlafrknomr napiyim canım sürünüyorum🤪Oğlum iki yaşında ben 36+4 hamileyim. Doğum temizliğindeyim zor geçiyor 🤦Allah yardımcımız olsun
Sert1110 Dmlafrknomr valla bende aynıyım cnm 1 yaşında bebeğim yeni öğrendim hamile olduğumu zaten çok zor geçiriyorum hamileliğimi de eşime yemeği zor yapıyorum arkasından dolanmaktan öyle çok yoruluyorum ki ve inanılmaz derecede kasık ağrım oluyo sizde de oluyor mu
Betul00 Benmde oglum 3 yasnda. Bende yemek yapmaktan degil etrafi toplamaktan mafoluyorum hrgun:/ temizlik yapiyorum surekli egil kalk. :( zor geciyor
Dmlafrknomr Betul00 kac aylik bebisiniz suanda benim 11 haftalık etrafi hani gunduz toplamayip gece toplasakta olur belki ama yemek yap bulasik yika sofra kur kaldir 🤷🤦
Ozgrrr Betul00 al bnden de o kadar 2 yaş 4 aylık bitiyorum blr de yapamayınca ağlaması yok mu etraf toplamak da cabası
Dmlafrknomr Buse62 Ne guzel ya cok sukredin insanin ailesinin yaninda olmasi cok güzel ben uzagim yapamiyorum hani ben kendimi gectim bebegim ac kalir diye yapmak zorunda kaliyorum oda cok yoruyor
Dmlafrknomr Ayliz_123 kac haftalik bebeginiz mide bulantisi bas agrisi halsizlik cidden hamileligin benim icin zor yani ama bin sukur🥰
Dmlafrknomr Kumru_ Aminnn Aminn Allah yeterki sag salim kucaginiza almayi nasip rtsin saglikla buyutelim insAllah bugunler de gecer 🥰
bebek- benimde kızım 2.5 yaşında 8 haftalık hamileyim şuanlık bir sıkıntım yok yani çok agır geçirmiyorum şuan ama ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bilmiyorum 😱
Dmlafrknomr bebek- Bende cok sukur cok ağır gecirmiyorum sadece beni yoran halsizlik oluyor sanirim ayni zamanda emzirdigim icin 😪
Dmlafrknomr Sert1110 Kasik agrim olmuyor benim ama normaldir bence cok ayakta kaliyorsaniz. Emziriyoemusunuz bebeginizi suanda peki
Mucizesinibekleyenacemianne Dmlafrknomr 37 haftalik hamileyim. oglum suan 31 aylik.. 3 hafta once biraktik emmeyi 🙈 34e kadar emdi yani tosuncuk :)