Minicikkiz Bugün çatı muayenesi oldum. 2 cm acilmam var. Daha önce açıklığı olup ne zaman doğum yaptınız. Çok korkuyorum. Normalde korkmuyodum ama nasıl olduysa korku bastı beni
Omerhatice Minicikkiz oglum 37 de 3 cm idi 40+2de doğurdum Kizimda 37de 2 cm idi 37+4de 3 cm olmuştu ve doğuma girmiştim canm Belli olmuyor o korkma Sağlıkla kavus yavruna inşallah 🤲
Damlamuratalparslan Minicikkiz 2 cm ile 40+0 da doğum yaptım .düzenli sancılarıM vardı o yüzden yatisim yapıldı
Duygushn1 Minicikkiz 35te 1 cm açılmam vardı su an 38im 4 cm olmuş. O belli olmuyor canım ben de bekliyorum Korkuyla.
Minicikkiz Omerhatice amin Allah razı olsun bende 37 haftaligim. Bakalım inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma. Ama çatı muayenem çok zor geçti acıdı . O yüzden korktum. Kanda geldi 🙈
Sevdacicegi09 Kizlar sorum olucak suan 38+1 oldum ayin 24 de dugumum var sezeryan olucak 13 gun önce erken gelecek şuan karnimda belimde agri girip duruyo bacagimda kasılma karnım da sertleşme ve haraket coğaldı
Minicikkiz Mujde0808 İnşallah hayırlısıyla sende kucağına alırsın. 🥰 6 cm ağrın vs var mı peki. Benim catim kemiklerim acayip agiriyor 🤭
Mujde0808 Minicikkiz arada oluyor ama cati kemiklerim benim de agriyor bebis kanalda oldugu icin her hareketinde baski uyguladığindan adet agrisi gibi bi aci oluyor
Minicikkiz Mujde0808 Doktor suni sancı teklif ettimi size ? Benimde bir kaç gündür baya çatı kemiğim agiriyor. Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Mujde0808 Minicikkiz 36+0da diye o zaman istemediler ekstra bisey ama 41 haftaya kadar beklencek sonra olmazsa suniyle baslatilir bebegi strese koyuyomus cunku suni