Sevda555 Arkadaslar samsun medicana hastanesine giden varmi? Tetayli renkli utrason fiyati nedir biliyomusunuz?
Mervepera Sevda555 ne zaman icin geçerli canım 16 sinda gidicem ona göre öğrendiğimde yazarım sana geç olmaz ise
betuss5 Mervepera Telefonla arayip bilgi alabilirsin canim.3 ay once bana oyle dediler bende devlette yaptirdim .Sirani cok onceden alman lazim randevu bulunmuyor gec kalma
betuss5 Gizemii maddi durumun varsa ozelde yaptirman daha iyi tabiki detayli sekilde bebegin ic organlarina herseyine bakip bir kagit veriyor cikan sonucla ilgili bide 4 adet alt alta ultrason resmi .20 dk surmustu benimki devlette
betuss5 Mervepera evet neredeyse 1 ay sonrasina veriyorlar yogunluk durumuna gore .Medicanada 1 ay sonrasina vermislerdi devlettende almistim ben randevuyu ozel pahali olursa gidemem diye .Arayip alin derim ben biran once
Gizemii Mervepera samdun kadin dogudma bi sansini dene bana vermemislerdi ben gitmistim ocaga kadar dolu felan demisti ama bi sansini dene bence
Mervepera betuss5 ama medicanaya gidiyorum zaten hala gün vermediler bana 16 sjnda gitcem bakim napcaklar🤔
Mervepera betuss5 özele gidiyorum kuzum ben sadece medicanada mi yaptırsam ugur beye mi onda kararsız kaldim🙈
Gizemii Mervepera ozele gidiyosan ugur bey cok iyi diyolar bende bugun gidicem zaten galiba medicanada radyolaloglar bakiyomus ugur bey perinatolog o yuzden daha iyi olcagini dusundum
mervebsrnn Samsun büyük Anadolu 350 vermiştim bir buçuk ay önce herşeyine ayrntısıyla bakıldı yarım saatten fazla sürdü memnun kalmıştm ben