Sevdacicegi09 Kizlar merheba ayin 24 çarşamba sabahı doğuma alicaklr sezeryan olucam su an 38+1 ama sabahtan beri karnım da agri ve belimde agri var 2 gündür zaten bacaklarımda kasılma oluyo karnım sertleşiyo acaba doğum erken mi gerceklesecek
Betfer Sevdacicegi09 benimde 37 haftalık bizde haftaya cumartesi sezaryan olcaz sizin ilk doğum mu cnm
annesi_ Sevdacicegi09 bende 36+2 haftadayım 14 gün sonra sezeryan olucam ağrı değilde benim karnım çok sert bebek taş gibi oluyo kendini topluyo ve karnım şiş davul gibi patlıcak sanki off Çok zor son haftalar bebeğim yeri daraldığı için öyle oluyomuş doktorum demişti 2 kere nstye girdim bişi çıkmadı yarın kontrol günüm bakalım bu sefer nstde ne çıkıcak merak ediyorum bir an önce doğurmak istiyorum 😊😄🤲🏻
GamzeKrmn Sevdacicegi09 normal doğumu bekliyorum son 8 gün 36.haftada yaşadıklarınız hiç birşey valla son haftaları yaşamak çok zormuş evet kesinlikle …
annesi_ Betfer Sol tarafıma yatmaktan gına geldi ay sabrediyorum valla başka yöne yatamıyorum sağa yatırmıyo bebek kötü oluyorum ama solum felç yani😂