AselBol Kızlar biz 37.haftaya başladık bugun ama bi skntım war doktorum bi türlü tarih vermiyor ya ocağın ilk haftası diyor ha bire ama kesin tarih vermiyor😣 aynı haftada olup sezeryan tarihini öğrenen war mı?
Haticeyildiz AselBol niye bu kadr gec kaldiki ben 25 haftaliktim dedim nasil olsa sezaryen olucak gun belirleyelim o zamandan belli bi aksilik olmazsa
AselBol aysegul1414 aysegul1414 Canım karar senin tabiki ama ben hastanede çalışıorum ve genel anesteziyle doğum yapanları gördüm sonradan çok kötü ya,uyanması da çok zor sonrasıda baş ağrısı kusma vs.😣 haberin olsun ben wazgeçtim genelden gözlemleyince
sinem06 aysegul1414 hayırlısı olsun valla gecen hafta perşembe gittiğimde 2800 dü cok cıtı pıtı bir gıcım olacak🙂sizinki ne kadar
sinem06 aysegul1414 maşallah evet oyle kafama takmıyorum kilo fln sağlıklı olsun sizin cinsiyet ne ilk bebekmi
sinem06 AselBol evet bende 2 ci bebegimi genel oldum aşırı derecede ne yaptıgımı ne konustugumu bılmıyorum ve ameliyattan cıkarken sedye taşıyıcı personele caglar askım demısım elını fln tutmusum cok saçma ya🙂🙂