Ocak2022 İstediğim gibi bir şifonyer henüz bulamadım, bu modeli kullanan arkadaşlar var mı tek bir çekmece içi derinliği ne kadardır? Sitesinde her modelde yazıyor bunda yazmıyor 🤦
hamisanne_63 Ocak2022 bende ikea koppang şifonyer almayı düşünüyorum ya sadece onu beğendim başka türlü büyük oğlumun yatağına uyan model yok
lunam Ocak2022 benim de aklımda olan modellerden biri de baktım şimdi çekmece içi derinlik 39 cm yazıyor.
hamisanne_63 Ocak2022 ölçüleri uygulamasında yazıyor çekmece içi derinliği 39 cm çekmece içi genişliği 75 cm sifonyerin genişlik 90 cm Derinlik 44 cm Yükseklik 114 cm
Ocak2022 hamisanne_63 lunam ben aldım bugün kurdum arkadaşlar çekmeceler 15 cm alacak varsa bilginiz olsun 🌼🤗
Ocak2022 lunam hamisanne_63 39 çok değil mi bir çekmece için o yüzden emin olamıyorum, gerçekten öyleyse hemen kapacağım 😂
hamisanne_63 Ocak2022 YouTube a yazın belki videoları çıkabilir ya da instagram aramalara ikeakoppang yazın bir sürü resimleri çıkar ben genelde öyle yapıyorum her yerden bakıyorum illa bir videosuna veya detaylı resimleri çıkıyor
lunam Ocak2022 ikeanın şifonyer çekmeceleri derin oluyor 😊 ben kendime başka bir modelini almıştım, 36 cm onun da derinliği.
Ocak2022 hamisanne_63 tekrar baktım uygulamasından toplam boyu zaten 114 cm 5 çekmeceli 39 olması imkansız 🥺 toplam derinliği o galiba 8 cm filan olacak, dediğiniz gibi birde YouTube dan araştırayım teşekkürler 🍀
hamisanne_63 Ocak2022 çekmecenin derinliği 8 cm hayatta olmaz çekmeceyi çekince cok az minicik bişe öne çıkar 8 cm değildir 39 cm dir ölçüler doğrudur emin olun.☺️
Aylncyln Ben 5 çekmeceli olanını kullanıyorum çok memnunum çoraplarımızı, iç çamaşırlarımızı takıdır ıvır zıvırdır herşeyi toparladı içerisine bir de organizer koydum daha da güzel oldu 😊
Ocak2022 hamisanne_63 teşekkürler 🍀 güzel aynen fiyat performans olarak gayet yerinde bence, açılıp kapanması vs şuanlık sıkıntısız. Mobilyadan çok anlamam ama sunta galiba duruşu MDF gibi duruyor kaliteli