asena9 Evinru Cildiniz kuruysa sebamed’in nemlendiricisini öneririm paraben içermiyor güzel nemlendiriyor uzun süre, ben 50 ml tüptekini kullanıyorum uzun zamandır memnunum
Nazli_ayar Evinru yüzüm kuru biraz benim ve Bepanthol kullaniyorum. Gece yatmadan önce sürüyorum sabaha pamuk gbi oluyor ☺️ gün içinde yine ihtiyaç hissedersem yine sürüyorum ama geceleri sürmek çoğunlukla yetiyo bana
Aag06 Esteelauder bu 3lu hayat kurtarici oneririm kesinlikle cildi cok iyi yapoyor gece serumu nemlendirici onarici vs hamileykende kullandim yillardir lullaniyorum https://m.trendyol.com/estee-lauder/advanced-night-repair-3-urunlu-cilt-bakim-seti-887167584549-p-164499766?boutiqueId=435892&merchantId=109236&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:fmcg_y:kozmetik_z:cilt-bakim_t:pla_smart_shopping&gclid=CjwKCAiAs92MBhAXEiwAXTi255a-00I7g5vQ2rqQcVOjgyYPVarOapSsxV1yKo6HlP69TXeucbqfxhoClRgQAvD_BwE
Nazli_ayar gokcekilic yok tuylendirmiyo.bir arkadaşımda bunu kullaniyo. Bu sekidle bir yan etki görmedik
anneyimmm_ Neutrogena nın kremi bi Harika a101 de falan da ev 13/16 tl arası öyle bi fiyatı var kime tavsiye ettiysem bayıldı
anneyimmm_ Evinru siz söyleyince baktim yok içermiyor gibi görünüyor, ben nemlendirici özelliği çok iyi o yüzden kullanıyorum ama tavsiye ettiğim herkes kendince bi cilt sorununu da çözdüğünü söyledi