Ilossuzun kadın doğum da orda gebe ve jinekoloji diye iki bölüm ayırmışlar bir hafta gittiğiniz doktoru öteki hafta göremezsiniz çünkü gebe den jinekolojiye geçmiş oluyor sonra tekrar gebeye geçiyor. Orda düzenli olarak bir doktora görünmek çok zor maalesef. Ayrıca ilk gittiğimde yine maalesef diyicem doktor yerine asistanına gözükmüşüm doktor yerinde değildi bende tanımadığım için bilemedim haliyle asistan olduğunu doktor sandım. Ne doğru dürüst ilaç yazabildi nede ilaç hakkında bilgi verdi. Gittiğimde 12 haftadaydım. 12.haftada folik asitin bırakılması gerekirmiş ben internetten okuduğum için bıraktım. Ama bana bilgisini vermedi. 14. Haftada küçük bi kanama yaşadım acilde bakan doktor çok tatlı bi doktordu evet ama oda bilgi verip yardımcı olmadı sadece teşhisi koydu. daha önce kanama yaşadığım için ben ona progestan kullanayım mı, şunu yapayım mı felan diye sordum yoksa söyleyeceği yoktu. Kısaca durumunuz iyiyse özele gidin ben o hastaneyi önermiyorum. Ya benim şansıma böyle çıktı ya da hastane gerçekten böyle