Cemreninannesiii açıkcası memnun kalmadım doktorumu değiştirdim daha doğrusu hastaneyi de değiştirdim 🤦🏼♀️
4 kere falan gittim taha beye 1 kere ek binasına 3 kere de Merkez binaya çünkü artık sultangazi ek binaya gelmiyordu mecbur merkez binaya gitmek zorunda kaldım 🤦🏼♀️Neyse o sorun değil doktor da zaten oraya gitmemi önermişti 🤦🏼♀️ Merkez binaya ilk gittiğimden randevu saatime 5 dakika vardı danışma sıkıntı çıkardı neymiş 15 dakika önce orada olmam gerekirmiş işte doktor ameliyattaymış 🤦🏼♀️ Zar zor Açtırdık kaydı 🤦🏼♀️
- Gidişimde zamanında gittim bu seferde doktor yok dediler 🤦🏼♀️ Tünel ameliyattaymış uzun sürermiş danışma ve hemşireler öyle söylüyor 5 dakika geçmeden geldi hemen baktı cinsiyetini söyledi kilosunu söyledi tiroid rahatsızlığım var ilacını yükseltelim falan dedi eczaneye bi gittim ilacımı yazmamış 🤦🏼♀️Hani ben daha detaylı muayene etmesini beklerdim 🤦🏼♀️
Neyse o günü de geçirdik 3. Ve son gidişimde 1.5 ay olmuş randevu bulmadım gittiğimde zaten doktoru zar zor buluyorum işte konuyu açtığımda yukarıdaki yazıları okuduysanız son yaşadığım talihsizliği de anlamışsınızdır elime randevu kağıdı tutuşturdular o gün Pazartesi dr bey sizi muayene edebilir falan dediler 🤦🏼♀️ Bende randevu aldığım halde doktoru bulmadım randevusuz acaba alır mı bilmedim durum bu
Sultangazi de oturuyorum medigold sultan hastanesine gidiyorum Gül yaman a özel hastane ama verdiğim paraya değiyor çünkü içeri girdiğimden muhteşem karşılar doktor Güler yüzle hamileliğimin nasıl geçtiğini sordu sıkıntı var mı yok sordu ışıkları kapattı ultrasona aldı işte burası ayakları burası eli burası koku detay detay herşeyi anlattı renkli gösterdi güzel güzel konuştu kaşınan hayran kaldım dedim bu doktor bu zaman kadar neredeymiş tiroid ve idrar yolu enfeksiyonum olduğunu söyledim kendi hastanesinde test istedi tekeler teker sebeplerini açıkladı vs 💕
Siz yiinede taha beye gidin isterseniz deneyim önemli her doktor hasta arasındaki ilişki bir olmuyor çünkü bende öneri üzerine gitmiştim