Loveis16 Hatunugur Bence normal çok değil gibi. 18+2 hiç almadım ben de bebek gelişmeyecek diye korkuyorum almadığım için 🤷🏼♀️
Ahsn2719 Loveis16 Canim bende 61 kiloyum sadece 1 kilo almışım 17 haftalıgim bende korkuyorum gelişimi için bebeğin ama doktor iki hafta önden gidio dedi rahatladim
Ness3 Hanımlar en skandall dönem 17 ilembaşlayıp 24 hafta arası oldu bende. 17ye kadar hiç almamıştım birden o dönemde 6 kilo aldım dikkat edin 😘
Merveishak Hatunugur başta alıp veriliyor genellikle, bulantısından vs Bende 22 haftamdayim -1 kilodayim, ama Prensesimin büyüklüğü ve kilosu yerinde çok şükür. Ondan fazla endişelenmeyin kızlar 😇
_yagmurcuum_ Haftaya kadar hiç kilo almadım sonra 1 ayda 3 kg aldım sonra üstüne biraz daha aldım derken 36. Haftadayım 16kg aldım toplamda 👌🏻😂
Aysencim Hatunugur 13 haftaya girdim bugün dün doktora gittim 2 kilo almısım doktor fazla dedi 5. Aya kadar kilo almaman lazımdı cok dikkat et dedi. Ama ben 88 ile hamile kaldım 🥺
Akca01 NeseA bende sizin gibiyim. Hatta 3 felan bile olabilir. Asiri kabizlik sorunum var. Dr. Ilac verdi bakalim insallah duzelecek. Birde gunluk ıgne yapiyorum oda mi etkiliyor anlamis degilim. Bi anda sistim pat diye.
Loveis16 Ahsn2719 Ben de 60 kiloyla kalmıştım 60 la devam ediyorum. Doktora gittiğimde benim de 1 hafta öndeydi sonra 5 e düştü en son 2 gün öndeydi