1999luanne Kızlar bu zamana kadar hiç vitamin değerlerime bakilmamis ilk Hamile olduğumda yaptılar bişeylr bide şeker yüklemesi olduğumda onun dışında hiç kan istemiyor doktor bu normal mi ? Demir ilacı kan ilacı verdi ama değerleri ölçtürmeden.
Sekerhamuru09 1999luanne sağlık ocağına gidip isteyebilirsiniz takibinizi orda yaparlar bazı doktorlar bi şikayet duymadığı sürece yapmıyolar çünkü
deletedmom87894 1999luanne nasıl bakmazlar ben her ay kan veriyorum değişikmiş doktorunuzu değişin bence hiç bi problemimde olmamasına rağmen enfeksiyondur kandır vitamin hep bakıyorlar devlette olmama rağmen
1999luanne Sekerhamuru09 ebeyle görüştüm şimdi sürekli tahlil yapılmak zorunda değil riskli gebeliginiz yoksa dedi . Gynferon ve decavit kullandığım içinde omega3 e gerek kalmayabilirrmis. Risksiz Gebeliklerde dört kere kan tahlili isterlermis onlarda son aylarda
Sekerhamuru09 1999luanne doğru olabilir benim troid olduğu için her ay takip ediliyo bazı aylarda gelmişken demire falan da bakalım diyolar hatta şu an bunu yazarken aradılar şimdi son haftalarda olduğumuz için kontrole çağırdılar