Rusnam Kızlar pazartesi catlamanin 8. Günü test yaptım 0.21 di . 12 günü yaptim 0.55 çıktı sizce yuksleir mi adetime 4 gün var Böyle olupta yükselen var mı
Mom545441 Rusnam canım benim 2 çıktı çok düşük bu söylediklerin ve ben bugün adet oldum umutluydum ama üzüldüm sonunda sende umutlanıp üzme kendini hiç bişeyi takip etmicem bu ay herşeyi oluruna bırakacağım konusu bile gelmicek evde stres en büyük düşmanımız unutma
Balin Hamile olsan her iki günde bir ikiye katlanir beta canim ama bende de adetim gecikten sonra tam yükselmeye basladi adet dönemini bekle bence
Fatma_4224 Rusnam adet gununde test ver canım şuan bekle cok erken inşaallah hayırlısı ne ise o olsun 🤲🏻🤲🏻
Zeynepaker Geç döllenmede olabilir benim adet günümde 0.50 idi adet gecikmesinden 7 gün sonra 300 çıktı
Rusnam Demek ki hayırlısı buymuş ne diyelim kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var zaten regli olucak galiba artık buralarda takılmak istemiyorum ama.her telefonu elime aldığımda kendimi burda buluykrum ve hergun bu konu üzerinde düşünüp duruyorum