Alparslaninannesii tomrisveannesi ayn o zmn istemiyordum eşimde korunmam dedi bende öyle dedim pişmanım
yavuzhan1707 Alparslaninannesii biz ilk 3 korunmuştuk sonra korunmadık 4 ay boyunca ama hep 2 günde bir 3 günde bir İliskiye giriyorduk kolay bisey hemen hamile kalırım diye düşünmüştük ama öyle değilmiş 😂 tabi kişiden kişiye değişir tek korunmama da hamile kalan arkadaşlarım var araştırdım biraz 1 gün girdik 1 gün girmedik yarım saat boyunca belimin altına yastık koydum o ay hamile kalmışım 🥰❤️
Annesinindatlusu Alparslaninannesii karar verdiyseniz folik asit kullanın bana büyüklerim bu şekilde önermişti 2 ay folik asit kullanımından sonra denedik çok şükür oldu 23 haftalık gebeyim inşallah dilekleriniz gercekleşir ☺️
Sevdacicegi09 Bfduam ben 2 kere sszeryan oldum sonra doktora bağlayın bidaha dusunmuyoruz cocuk dedim imza verdimm esimde imza verdi zannediyordum meğersem imza icin kimse gitmemiş yanina bende o telaşla imzayi sormadim hamile kalınca anladim 🤣 bu 4 cu cocuk olacak oda kızmış
ikicocukmeselesi Alparslaninannesii canım yumurtlama günlerini takip et❤️ Benim ilkinde hamile kalma sürem 4-5 ayı bulduda geçti şimdi ikinciye hamileyim buda tek seferde bir kaza sonucu oldu☺️
Bfduam Hatun58 cift yumurtlama ayda iki kez mi yumurtlama? Mevaninannesiii kist bebeğe zarar verdi mi hamilelikte ve sonrasında aldı mı zer kistini Caglatan 3+4 daha çok yeni, belirtiniz mi vardıda test yaptınız? bat ne zamandı?
Merve_boylu Alparslaninannesii 1 sene hiç bebek için denemedik sadece eşim korundu. Sonra bebeğe karar verdik 7. Ayımızda oldu yumurtlama takibi yaptım ilişkiden sonra hemen yataktan kalkmadım belime yastık koyup uzandım bu şekil de rabbim nasip etti. İlk zamanlar çok stres yapmıştım bebeğim olmayacak diye. Tabi çevreninde etkisi var çok baskı yapıldı. Sonra stres yapmayı bıraktım çevreye kulak asmadım bir bakmışım ki hamile kalmışım. Kesinlikle stresin çok etkisi var
Cinarinannesiiiii Alparslaninannesii tek teknik akışına bırakıp çok istememek ne kadar kafaya takarsan olmuyor ben bunu 6 ay yaptım çok usutune düştüm olmadı her akşam ağlıyordum neden olmuyor diye sonra dedim aman olursa olur ustunde durmadım sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Hatun58 Bfduam evet normalde bir ay bir yumurtalık diğer ikinci yumurtalık yumurtlar ama bende her ay ikiside yumurtluyor bu yüzdende dismonere hastasıyım