Aycaaa571 Alparslaninannesii evliliğimin ikinci ayı hamile kaldım o da eşimin korunmayı bilerek yapmamasından😄
CanselUrgnc Alparslaninannesii soğan suyu ile hamile kaldım 5 ay denemeden sonra 1 ay soğan kürü denedim hamile kaldım
Caglatan Zehra9616 ben 4 aydır evliyim henüz bebek düsünmüyoduk fakat korunmuyodukta sadece yumurtalama döneminde iliskiye girmiyodum ama yumurtalama döneminden 1 gün önce iliskiye girdiğimde dahi oldu suan 3+4 gebeyim☺️
Zehra9616 Caglatan hic hesap kitap yapmadan ilk oglumu 1.5 senede yaptik 😂 ikincimiz 6 sene sonra karar verdikten sonra yola dustu bakalim neler olcak😂
Bfduam Hatun58 cift yumurtlama ayda iki kez mi yumurtlama? Mevaninannesiii kist bebeğe zarar verdi mi hamilelikte ve sonrasında aldı mı zer kistini Caglatan 3+4 daha çok yeni, belirtiniz mi vardıda test yaptınız? bat ne zamandı?
Nevruzece Alparslaninannesii ben 2 senelik evliyim en başından beri korunmadık ama olmuyordu doktora gittik eşimde sorun çıktı vitamin verdi yükseldi sperm seviyesi sonra hemen kaldım zaten
Dilayyyyy Alparslaninannesii 2 bucuk yilda isteyerek oldu ilk denememizde oldu şükür yumurtalama donemi onemli ve hergun yapmayin sperm kalitesi düşüyor 2 gune 1 yeterli birazda hormonlarin ve vucudunda etkisi var tabiki. Adet düzeni vs.
Mevaninannesiii Alparslaninannesii hiç takılma kist engeller diyenlere canm 7 cm kocaman çikolata kistim vardı benim , gören doktorların hepsi asla çocuğun olmaz diyordu,ikinciye hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapıp kafana takma zamana bırak
Flyderndkk Mevaninannesiii ay umutsunuz bana. Benimde çikolata kistim 7 cm sağda. Solda da 3 cm. Nisandan beri uğraşıyorum daha kalamadım ya. 1 gebelik geçirdim ama bebek gelişmedi. Sizin gebe kalmanız ne kadar sürdü?
Dilayyyyy Alparslaninannesii birde cok stres yapmaa ve iliski bittikten sonrada ayaklanma hemen biraz uzan
Hatun58 Alparslaninannesii ben çift yumurtlama olduğum için korunmadığım tek bir günde hamile kaldım ondada korunmamın sebebi adetime 2 gün varolmasıydı. Ama hamile kaldım meğersem çift yumurtlama yapıyormuşum insan vücudu ne tuhaf değil mi ya ? Yani mutlaka ovülasyon testi kullan kesin yumurtlama gününde hamile kalırsın Rabbimin izniyle 🤗
Alparslaninannesii Hatun58 Adete iki gün kala olduktan sonra der oldunuz mu peki üstüne görüyor bazıları da