Yalcnnaysgll Fabulousmom canım her bebeğin gelişimi farklı valla ben ne soda ne muz meyveyle aram hiç yok yemem 23. Haftada 600 grmdı bebeğim çok kasma kilo alsın diye 😀
Funday35 Fabulousmom Bebekler son haftalarda daha çok ve hızlı kilo alırlar dert etme bence sağlıklı olsun yeter ☺️
Minikkuzular Fabulousmom dün 22 haftalık muayene olduk 466 gram dedi kilosu çok iyi dedi biraz düşündüm şimdi ama daha haftaları küçük 30 haftadan itibaren kilo alır bebekler
Defne2018 Fabulousmom bende 24 0 oldum 21 6 dayken gittim 396 gr 24 04 randavum varr bakalım kaç olduk o kadar muz yiyorum meyve yogurt bakalım nasip
Fabulousmom 987123 doktor normal diyor ama içime sinmiyor. Herkes yüksek kilo yazıyor bende mi problem diye düşünüyorum artık
Mervenin_Mucizesi Benim 24.haftamda 670 gramdı kuzum. Normal yani bence canını sıkma :) sen muzunu çerezinii yemene devam et, o toparlar merak etme :)
mom8327 Mervenin_Mucizesi benimde 660 gr dedi ya önceki kontrolde önde gidiyordu az kilo almış diye üzüldüm sadece ama bu değer normal sanırım
Crn_cskn Fabulousmom Allah büyüktür canım benimkisi 29 haftalık 1800 grm çok diyor doktor şekerim var yani kimisi alıyor diye üzülüyor kimisi kilosu az diye
mom8327 Fabulousmom ben o başlıkları çoğu zaman iyi niyetli bulmuyorum ve bakmıyorum. Özellikle yüksek kilolu bebeği olanlar açıyor başlık benim şu kadar falan diye. Önceki kontrollere göre benimki de az kilo almış ama doktor normal dediği için düşünmemeye çalışıyorum süt muz yumurta yemeye çalışalım bakalım ne olacak 🌸
uykulu35 Fabulousmom benimde hep öyleydi düşük gibi geliyordu kilosu ama aslında normslmis özellikle son haftalarda daha çok kilo alıyorlar zamanla goruceksin hiç kafanı takma böyle şeylere tosbik olcak o annesi güven ☺️😘
Yalcnnaysgll Fabulousmom alır yani canım merak etme sen kendine dikkat et bebek her türlü senden besini alıp kilo alır sağlıklı olsunlar yeter 🌸🙏🏻
Funday35 Fabulousmom İnşallah vakti zamanı gelince kucağınıza sağ salim alırsınız benimde erken doğum riskim var hep evdeyim uzanıyorum sizde öyle yapın üzülmeyin ki bebeğiniz de etkilenmesin 🙂
Minikkuzular Fabulousmom dün bana da dedi 2 çocuğum erken doğum yüzde yüz erken doğum yapacaksın dedi kızım 33 haftalık doğdu 2600 du 1 hafta kaldı küvete oğlum 36 haftalık 4 kiloydu ölü doğum yaptım çok korkuyorum kaybetmekten şuan gebelik sekerim var vitamin haplarını kullanmıyordum kullanmaya başladım ne kadar bebek kilo alirsa o kadar yaşama tutunma şansı var inşallah 30 haftayı geçeriz ama 30 haftadan sonra ben kesin doğuruyorum😢
tomrisveannesi Fabulousmom üzülecek birşey yok her bebek genetik olarak kilo alır hem daha 2. Trimester dasın. Son 3 ayda kilo alacaktır. Ceviz fındık badem et muz bebeğe kilo aldırıyormuş doktorum öyle söyledi. Ben hiçbirini çok tüketmiyorum mesela ama kilolu bir bebeğim var çünkü ben 4 kilo doğmuşum eşim 4.5 kilo doğmuş. Genetiğimizde kilolu olmak var minyon değiliz. Her bebek aynı olmak zorunda değil canını sıkma daha çok erken birde.
Derin0712 Fabulousmom bu kadarcik bebegin kilosuna az veya cok denmez 30 lu haftalardan sonra dusunun 9 ay sonunda 1 kilo dogacak degilya bnm oglumda o haftalarda o kadardi suan 32 haftaligim 2500 olmak uzere cok erken uzulmussunuz bu konuda kendinizede bebeginizede eziyet muhim olan saglik allahin gucune gider sagligina dua edin derim
Cocolingo Fabulousmom aynı haftadayken bana 425 gr dedi ve normal olduğunu söyledi bence zayıf hiç içime sinmiyor ilk 3 ayda kendimden kilo verdim hep bulantılar yüzünden, insan ister istemez kendini suçluyor
Minikkuzular Pirayeada kesesini yırtmış bebek ve bebegin kilosunu ölcememist doktor bize 2 kilo 300 gram derken bebek 4 kilo doğdu sızdırma şeklinde bitti suyu kalbi durdu zaten suyu da azmış gelişimini tamamlamış alması gerekiyormus çocuğu o haftada